Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΛαφαζάνης: Η κυβέρνηση ακολουθεί πολιτική υποβάθμισης, απαξίωσης και διάλυσης του ΟΣΕ
Βουλευτής Β` Πειραιά ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση ακολουθεί πολιτική υποβάθμισης, απαξίωσης και διάλυσης του ΟΣΕ

Την αμέριστη αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων για έναν “ενιαίο, δημόσιο, σύγχρονο και αποτελεσματικό ΟΣΕ που θα δουλεύει σε όφελος της ανάπτυξης της χώρας και του ελληνικού λαού και […]

Την αμέριστη αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων για έναν “ενιαίο, δημόσιο, σύγχρονο και αποτελεσματικό ΟΣΕ που θα δουλεύει σε όφελος της ανάπτυξης της χώρας και του ελληνικού λαού και όχι για να εξυπηρετούνται προμηθευτές, εργολάβοι<...>και ιδιωτικά συμφέροντα” εξέφρασαν ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, βουλευτής Β’ Πειραιά, και η κα Ευαγγελία Αμμανατίδου – Πασχαλίδου, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, οι οποίοι παραβρέθηκαν την Πέμπτη στην συγκέντρωση των εργαζομένων του ΟΣΕ, στο Κεντρικό Κτίριο του Οργανισμού, στην Καρόλου.

“Η κυβέρνηση”, όπως τόνισε ο κ. Λαφαζάνης, χαιρετίζοντας τη συγκέντρωση, “ακολουθεί μια πολιτική υποβάθμισης, απαξίωσης και διάλυσης του ΟΣΕ και των εργασιακών σχέσεων στον Οργανισμό, με στόχο να ξεπουλήσει τα φιλέτα του σε μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα. Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι και οι μεγάλες ελλείψεις προσωπικού και εξοπλισμού που προκαλούν δυσλειτουργίες στον οργανισμό, ακόμα και διακοπή νευραλγικών δρομολογίων του”.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κατέληξε ο κ. Λαφαζάνης, θα σταθεί στο πλάι των εργαζομένων για τη στήριξη και αναβάθμιση του ΟΣΕ, πράγμα που υπηρετεί το συμφέρον της ανάπτυξης της χώρας και του ελληνικού λαού.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024