Τελευταία νέα

Live your myth in… Ionian islands!!!

Κοινή είναι η διαπίστωση όλων των τοπικών φορέων αλλά και της νομαρχιακής και περιφερειακής διοίκησης των Ιονίων Νήσων, ότι η επίσκεψη στο Ιόνιο και ειδικότερα στη Ζάκυνθο δεν εγκυμονεί κανένα […]

Κοινή είναι η διαπίστωση όλων των τοπικών φορέων αλλά και της νομαρχιακής και περιφερειακής διοίκησης των Ιονίων Νήσων,<...> ότι η επίσκεψη στο Ιόνιο και ειδικότερα στη Ζάκυνθο δεν εγκυμονεί κανένα κίνδυνο, μετά τα όσα ακούστηκαν από τους πρόσφατους σεισμούς. «Οι διακοπές στα νησιά μας δεν εγκυμονούν κινδύνους, αντιθέτως οι φυσικές ομορφιές αλλά και η φιλοξενία των κατοίκων θα αποζημιώσουν τους επισκέπτες μας χαρίζοντας τους αξέχαστες ημέρες». Με αυτή τη δήλωση ο γενικός γραμματέας της περιφέρειας κ. Σωτήρης Βόσδου δίνει το στίγμα στη κοινή συνέντευξη τύπου με όλους τους νομάρχες.

Από την πλευρά του ο Νομάρχης Ζακύνθου κ. Δημήτρης Γάσπαρος, αναφέρθηκε στην ιστορία του τόπου, στην ιδιαίτερα καλό κλίμα της περιοχής και κυρίως στην πολιτιστική κληρονομιά του νησιού αλλά και στην τουριστική ανάπτυξη, προσθέτοντας παράλληλα πάνω στο θέμα των σεισμών ότι οι υποδομές του νησιού δεν αντιμετωπίζουν κανέναν πρόβλημα. «Βγήκαμε νικητές και από τις πρόσφατες σεισμικές δονήσεις» είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε με το σύνθημα «Ελάτε στο νησί μας και θα είστε ήσυχοι, γιατί θα νοιώθετε απόλυτη ασφάλεια».

Κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες και όχι μόνο έκανε ο Νομάρχης Κερκύρας κ. Γιώργος Μαχειμάρης να γνωρίσουν ή να ξαναζήσουν το δικό τους μύθο στην Κέρκυρα, τους Παξούς, του Αντιπαξούς, την Ερείκουσα, τους Οθωνούς και το Μαθράκι ανακαλύπτοντας την εκπληκτική ομορφιά τους 12 μήνες το χρόνο, ενώ ο Νομάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Διονύσης Λευκαδίτης αναφέρθηκε στην ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού που προσφέρει το νησί. «Η Κεφαλονιά και η Ιθάκη διαθέτουν φυσικούς πόρους απαράμιλλης ομορφιάς» είπε μεταξύ άλλων.

Τέλος από την πλευρά του ο Αντινομάρχης Λευκάδας κ. Ιωάννης Ζαβιτσάνος αναφέρθηκε στην αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών της Λευκάδας που συντελείται ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια και πρόσθεσε ότι στόχος της Νομαρχίας είναι εκτός των άλλων να καθιερωθεί η Λευκάδα ως ένας ποιοτικός τουριστικός προορισμός που να ικανοποιεί τον επισκέπτη με ποικίλα ενδιαφέροντα και αναζητήσεις και να διασφαλίζει τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024