Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜε ποινικές ρήτρες απειλεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου

Με ποινικές ρήτρες απειλεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου

Μετά από διαπιστώσεις του νομάρχη Δωδεκανήσου, Γιάννη Μαχαιρίδη, ότι τα έργα στο νέο λιμάνι της Ακαντιάς εκτελούνται με καθυστερήσεις, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου δήλωσε ότι θα επιβάλλει ποινικές ρήτρες στην […]

Μετά από διαπιστώσεις του νομάρχη Δωδεκανήσου, Γιάννη Μαχαιρίδη, ότι τα έργα στο νέο λιμάνι της Ακαντιάς εκτελούνται με καθυστερήσεις<...>, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου δήλωσε ότι θα επιβάλλει ποινικές ρήτρες στην ανάδοχο εταιρία της κατασκευής του νέου λιμανιού, εάν δεν προχωρήσουν οι εργασίες.

Οι καθυστερήσεις, που φαίνεται να είναι 2 με 3 μήνες ανάλογα τα έργα, θα πρέπει να μειωθούν το συντομότερο και να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα, τόνισε ο νομάρχης, ώστε να μην υπάρχει λόγος εφαρμογής των προβλεπόμενων κυρώσεων.

Τελικός στόχος του έργου είναι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις ώστε να μεταφερθεί εκεί το εμπορικό λιμάνι και έτσι να χωρισθεί από το τουριστικό.

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, η τουριστική κίνηση στο λιμάνι της Pόδου, δείχνει να αυξάνεται αφού ουσιαστικά ξεκινάει η τουριστική περίοδος. Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε και κρουαζιέρες ο Τρίτωνας της Royal Olympia Cruises, που μετέφερε στην Ρόδο 618 άτομα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/03/2023
20/03/2023
17/03/2023
16/03/2023
15/03/2023
14/03/2023