Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΜε τον Πρωθυπουργό της χώρας συναντήθηκε χτες ο Κεφαλογιάννης

Με τον Πρωθυπουργό της χώρας συναντήθηκε χτες ο Κεφαλογιάννης

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή πραγματοποίησε χτες, Τετάρτη 10 Αυγούστου 2005, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να συζητήσουν τα τελευταία επίκαιρα θέματα της ακτοπλοΐας…

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή πραγματοποίησε χτες, Τετάρτη 10 Αυγούστου 2005, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας,<...>κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να συζητήσουν τα τελευταία επίκαιρα θέματα της ακτοπλοΐας.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, δήλωσε στους δημοσιογράφους τα εξής:

“Στο πλαίσιο της τακτικής μας επικοινωνίας, ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για τα θέματα της ακτοπλοΐας και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει. Η πολιτεία λαμβάνει όλα τα μέτρα που χρειάζονται για την ασφάλεια των επιβατών και την απρόσκοπτη επιστροφή τους μετά τις διακοπές. Στις λίγες εταιρίες, οι οποίες ολιγώρησαν και αμέλησαν, έχουν επιβληθεί ήδη πολύ μεγάλα πρόστιμα και κρίνονται από τη συμπεριφορά τους και κατά τη διάρκεια της επιστροφής των επιβατών. Οι πολλές εταιρίες, που έκαναν άριστα τη δουλειά τους, υπηρετώντας την υποχρέωσή τους απέναντι στο επιβατικό κοινό, διακίνησαν 2,5 εκατ. επιβάτες για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Περιμένουμε λοιπόν όλοι να επιστρέψουν με ασφάλεια και χωρίς ταλαιπωρία από τις διακοπές τους”.

Τέλος, ο κ. Κεφαλογιάννης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν δεσμεύεται προσωπικά ότι το Δεκαπενταύγουστο δεν θα υπάρξει ταλαιπωρία ή `οδύσσεια` των επιβατών, με αφορμή τη μεγάλη διακίνηση πληθυσμού, ανέφερε ότι “για ότι αφορά στις εταιρίες, η Πολιτεία θα κάνει το καθήκον της. Με το Θεό μόνο δεν μπορούμε να τα βάλουμε για θέματα καιρού. Βεβαίως, γίνονται αυστηροί έλεγχοι σε όλα τα πλοία, ώστε να είναι αξιόπλοα και να εγγυώνται την ασφάλεια της επιστροφής και μετάβασης των επιβατών”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/05/2024
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024