Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΜεγάλη διαμαρτυρία για τη διακοπή δρομολογίου μεταξύ Σαμοθράκης και Καβάλας

Μεγάλη διαμαρτυρία για τη διακοπή δρομολογίου μεταξύ Σαμοθράκης και Καβάλας

Περισσότερες από 2.500 υπογραφές διαμαρτυρίας έχουν συγκεντρωθεί με στόχο την ακύρωση της απόφασης διακοπής των θαλάσσιων δρομολογίων από το λιμάνι της Καβάλας προς το νησί της Σαμοθράκης και αντίστροφα…

Περισσότερες από 2.500 υπογραφές διαμαρτυρίας έχουν συγκεντρωθεί με στόχο την ακύρωση της απόφασης διακοπής των θαλάσσιων δρομολογίων από<...> το λιμάνι της Καβάλας προς το νησί της Σαμοθράκης και αντίστροφα.

Όπως υπολογίζεται η οικονομική ζημιά που θα υποστεί ο τουρισμός της Σαμοθράκης θα είναι πολύ μεγάλη, ενώ και η τοπική κοινωνία θα δυσκολευτεί στις μετακινήσεις της. Έτσι αποφασίστηκε να σταλεί υπόμνημα στους υπουργούς Αιγαίου, Εμπορικής Ναυτιλίας και Βόρειας Ελλάδας και να ζητηθεί η επαναδρομολόγηση του `ΣΑΟΣ ΙΙ` στη γραμμή αυτή με τακτικά δρομολόγια.

Ο δήμαρχος Σαμοθράκης κ. Γιώργος Χάνος δήλωσε ότι η διακίνηση τουριστών και απλών επιβατών ήταν πάντα αρκετά μεγάλη μεταξύ Καβάλας-Σαμοθράκης και αυτό προκύπτει από στοιχεία των ναυτιλιακών πρακτορείων. Όπως ανακοίνωσε η πλοιοκτήτρια εταιρία του `ΣΑΟΣ ΙΙ` το πλοίο θα ξαναδρομολογηθεί τους θερινούς μήνες, όπου η πληρότητα του είναι μεγάλη, ενώ προς το παρών η διακίνηση γίνεται από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024