Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜεγάλη η ανταπόκριση των νέων παραθεριστών στην εκστρατεία ενημέρωσης `ΠΡΩΤΑ ΡΩΤΑ`

Μεγάλη η ανταπόκριση των νέων παραθεριστών στην εκστρατεία ενημέρωσης `ΠΡΩΤΑ ΡΩΤΑ`

Πολύ θετικά έχουν ανταποκριθεί μέχρι τώρα οι νέοι παραθεριστές σε ολόκληρη τη χώρα στην πρωτότυπη ενημερωτική εκστρατεία «ΠΡΩΤΑ ΡΩΤΑ» της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης PRAKSIS […]

Πολύ θετικά έχουν ανταποκριθεί μέχρι τώρα οι νέοι παραθεριστές σε ολόκληρη τη χώρα στην πρωτότυπη ενημερωτική εκστρατεία «ΠΡΩΤΑ ΡΩΤΑ» της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης PRAKSIS για<...> θέματα ποιότητας ζωής.

Τρεις ομάδες εκπαιδευμένων εθελοντών που ανανεώνονται διαρκώς, ταξιδεύουν σε ολόκληρη τη χώρα, στα πιο τουριστικά μέρη, για να ενημερώσουν συνομήλικούς τους για θέματα καπνίσματος, αλκοόλ, ναρκωτικών ουσιών και πρόληψης από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Σίφνος, Μήλος, Ίος, Χανιά, Ναύπλιο, Πόρος, Ελαφόνησος, Ζάκυνθος και Χαλκιδική είναι ορισμένα μόνο από τα μέρη που έχει ήδη φτάσει το πρόγραμμα, το οποίο υποδέχονται θερμά οι νεαροί παραθεριστές.

«Οι εθελοντές του ΠΡΩΤΑ ΡΩΤΑ συνδυάζουμε καλοκαιρινές διακοπές, γνωριμίες και ενημέρωση των νέων σε θέματα που μας αφορούν άμεσα. Όσοι παίρνουν το φυλλάδιο δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα. Διαπιστώσαμε ότι τελικά οι νέοι έχουν διάφορες απορίες που ίσως να διστάζουν να θέσουν στο γιατρό τους ή σε οποιονδήποτε άλλο ενήλικα», τονίζει η 23χρονη εθελόντρια του «ΠΡΩΤΑ ΡΩΤΑ» Αθηνά Κωνσταντίνου που συμμετείχε με ιστιοπλοϊκό στη Σίφνο, τη Μήλο και την Ίο. «Στους νέους δεν αρέσουν τα κηρύγματα και ο εκφοβισμός. Πιστεύω πως μόνο κατ’ αυτόν τον τρόπο μπορεί να μας αγγίξει μια εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης. Όταν γίνεται από συνομήλικούς μας, που μας μοιάζουν και με τους οποίους έχουμε τις ίδιες συνήθειες και συχνά τους ίδιους ενδοιασμούς αλλά και πειρασμούς».

Επόμενοι σταθμοί του «ΠΡΩΤΑ ΡΩΤΑ» θα είναι η Ρόδος, η Κως, η Κεφαλονιά, η Λευκάδα, η Κέρκυρα, η Μύκονος, η Νάξος, η Πάρος, η Καβάλα, η Πάτρα, τα Ιωάννινα και πολλοί ακόμη δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί που συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό νέων ανθρώπων. Το πρόγραμμα για την καλοκαιρινή περίοδο θα διαρκέσει μέχρι την 31η Αυγούστου οπότε και αναμένεται να έχουν ενημερωθεί περισσότεροι από 60.000 νέοι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024