Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜεγάλη η ζήτηση στην ΙΜΕΧ για την διοργάνωση συνεδρίων στην Αττική

Μεγάλη η ζήτηση στην ΙΜΕΧ για την διοργάνωση συνεδρίων στην Αττική

Στην Διεθνή Συνεδριακή έκθεση `ΙΜΕΧ`, που διεξήχθη από 19 – 21 Απριλίου στην Φραγκφούρτη, συμμετείχε και η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Athens CVB

Στην Διεθνή Συνεδριακή έκθεση `ΙΜΕΧ`, που διεξήχθη από 19 – 21 Απριλίου στην Φραγκφούρτη, συμμετείχε και η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής<...> σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Athens CVB.

Η παρουσία της Περιφέρειας ήταν πολύ θετική, τόσο λόγω θέσης του περιπτέρου, όσο και λόγω της σωστής προετοιμασίας και παρουσίας της με ένα καλαίσθητο περίπτερο.

Ενώ, μεγάλη ζήτηση εκδηλώθηκε”, όπως αναφέρει σε χτεσινή της ανακοίνωση η ΕΞΑ, για την διοργάνωση συνεδρίων στην περιοχή των Αθηνών τα επόμενα χρόνια και της ευρύτερης Αττικής”. “Η ζήτηση αυτή”, όπως αναφέρει η ΕΞΑ, “είναι αποτέλεσμα τόσο της προβολής και διαφήμισης της χώρας κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 όσον και του ελκυστικού ξενοδοχειακού και τουριστικού μεταολυμπιακού προϊόντος της Αττικής”. Το περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής επισκέφθηκαν οι μεγαλύτεροι οργανωτές συνεδρίων, ζητώντας πληροφόρηση και επαφές με οργανωτές και ξενοδόχους της Αττικής.

Ωστόσο, όπως υπογραμμίζει η ΕΞΑ, “η θετική παρουσία για να αποδειχθεί αποτελεσματική και η ζήτηση να μετουσιωθεί σε επιβεβαιωμένα συνέδρια, επιβάλλεται η όσο το δυνατόν γρηγορότερη ολοκλήρωση και λειτουργία του Συνεδριακού Κέντρου της Αθήνας, ώστε η περιοχή να μεγιστοποιήσει τα οφέλη από την διοργάνωση των Συνεδρίων”. “Παράλληλα, επιβάλλεται να προχωρήσουν στην υλοποίηση τους”, κατά την ΕΞΑ, “και τα διάφορα μέτρα, που έχουν συμφωνηθεί με το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης για την οργάνωση και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Αττικής”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024