Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜεγάλο το ενδιαφέρον γνωστών εταιριών και ομίλων για τη Μαρίνα της Ρόδου

Μεγάλο το ενδιαφέρον γνωστών εταιριών και ομίλων για τη Μαρίνα της Ρόδου

Η Μαρίνα της Ρόδου φαίνεται να ενδιαφέρει σοβαρά αρκετές γνωστές εταιρίες και επιχειρηματίες, αφού ήδη έχουν φροντίσει να προμηθευτούν τα τεύχη δημοπράτησης. Έτσι, η έλευση στο διαγωνισμό, που θα γίνει […]

Η Μαρίνα της Ρόδου φαίνεται να ενδιαφέρει σοβαρά αρκετές γνωστές εταιρίες και επιχειρηματίες, αφού ήδη έχουν φροντίσει να προμηθευτούν<...> τα τεύχη δημοπράτησης. Έτσι, η έλευση στο διαγωνισμό, που θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Όπως είναι φυσικό, αυτή η εξέλιξη έχει προκαλέσει κλίμα αισιοδοξίας στις τάξεις των παραγόντων του δήμου, που για ευνόητους λόγους θέλουν να αναδειχθεί επενδυτής από τον διαγωνισμό, ο οποίος θα αναλάβει την κατασκευή των χερσαίων εγκαταστάσεων και την λειτουργία της μαρίνας στη συνέχεια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Ροδιακή`, μέχρι και την προηγούμενη Πέμπτη, τεύχη δημοπράτησης από τον δήμο είχαν πάρει ο ροδίτης επιχειρηματίας κ. Στ. Βασιλάκης, ο επίσης ροδίτης κ. Χρυσοχοΐδης, ο κ. Βερνίκος, ο όμιλος Κυριακούλη, η Ολυμπιακή ΑΛΔΤΕ, ενώ ενδιαφέρον επέδειξαν για λογαριασμό πελατών τους η Εθνική Τράπεζα, η Εμπορική καθώς και ο όμιλος επιχειρήσεων Κοπελούζου. Με δεδομένο ότι τα τεύχη δημοπράτησης θα διατίθενται μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου, αναμένεται ότι θα ενδιαφερθούν και άλλοι όμιλοι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024