Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜείωση της τουριστικής κίνησης στην Αχαϊα

Μείωση της τουριστικής κίνησης στην Αχαϊα

Η τουριστική κίνηση στον Nομό Αχαΐας παρουσιάζεται μειωμένη τους πρώτους τρεις μήνες της φετινής σεζόν, κατά 16% σύμφωνα με εκτιμήσεις του προέδρου των ξενοδόχων του νομού Νίκο Παπαλέξη. Η μείωση […]

Η τουριστική κίνηση στον Nομό Αχαΐας παρουσιάζεται μειωμένη τους πρώτους τρεις μήνες της φετινής σεζόν, κατά 16% σύμφωνα με εκτιμήσεις<...> του προέδρου των ξενοδόχων του νομού Νίκο Παπαλέξη. Η μείωση αυτή της κίνησης έχει ως αποτέλεσμα την μείωση του τζίρου των επιχειρήσεων άνω του 20%.

Τον Ιούλιο, οι αφίξεις και οι διανυκτερεύσεις έφθασαν τα περσινά επίπεδα, παρά το μούδιασμα της ελληνικής αγοράς. Όμως οι απώλειες του Μαϊου και του Ιουνίου δεν μπορούν εύκολα να ισορροπηθούν. Θέμα επίσης υπάρχει με τα έσοδα των επιχειρήσεων τα οποία είναι χαμηλότερα λόγω των ειδικών τιμών που έχουν γίνει και με τους ξένους Tour Operators αλλά και προς την ελληνική αγορά. Οι απεργίες και οι νέοι φόροι έρχονται να δυσκολέψουν και άλλο τον τουριστικό κλάδο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024