Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜέτρα για την ανάπτυξη του Αγροτουρισμού προωθεί το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Μέτρα για την ανάπτυξη του Αγροτουρισμού προωθεί το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Μέτρα για την ανάπτυξη του Αγροτουρισμού, που θα συμβάλουν στην ενίσχυση της Περιφερειακής ανάπτυξης, προωθεί αυτές τις μέρεςτο Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης. Ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αναστάσιος Λιάσκος, μιλώντας σε […]

Μέτρα για την ανάπτυξη του Αγροτουρισμού, που θα συμβάλουν στην ενίσχυση της Περιφερειακής ανάπτυξης, προωθεί αυτές τις μέρες<...>το Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης.

Ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αναστάσιος Λιάσκος, μιλώντας σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2005, στη Χαλκίδα με θέμα `Αγροτουριστικοί Συνεταιρισμοί Γυναικών: Συμβολή στην Ανάπτυξη`, σημείωσε ότι “βρίσκεται στην τελική φάση επεξεργασίας σχέδιο νόμου για τον αγροτουρισμό.

Ειδικότερα, στο σχέδιο θα προβλέπεται η σύσταση Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία Οργανισμός Ελληνικού Τουρισμού Υπαίθρου – Αγροτουρισμού. Με τον Οργανισμό αυτό θα οριοθετείται το περιεχόμενο των δράσεων για τον Τουρισμό Υπαίθρου και των ήπιων μορφών τουρισμού, ενώ παράλληλα θα προβλέπονται και ουσιαστικά κίνητρα για την ανάπτυξη της εν λόγω θεματικής ενότητας στον τουρισμό.

“Με την ανάπτυξη του Αγροτουρισμού”, συμπλήρωσε ο κ. Λιάσκος, “εξασφαλίζονται δυνατότητες ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της κάθε περιοχής και παράλληλα δημιουργούνται νέες θέσεις απασχόλησης για ομάδες του πληθυσμού, ενισχύεται η γυναικεία απασχόληση και συγκρατείται πληθυσμός στην Περιφέρεια”.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2023
27/03/2023
24/03/2023
23/03/2023
22/03/2023
21/03/2023