Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜικρή πτώση του τουρισμού αναμένει ο υπουργός Τουρισμού
Συνάντηση και με τον Α. Σαμαρά για την ανάπτυξη της ΠΟΤΑ Μεσσηνίας

Μικρή πτώση του τουρισμού αναμένει ο υπουργός Τουρισμού

Την αισιοδοξία του ότι εάν σημειωθεί πτώση της τουριστικής κίνησης λόγω της διεθνούς αρνητικής συγκυρίας, αυτή για την Ελλάδα θα είναι πολύ μικρή, εξέφρασε χθες από τη Λάρισα ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Κώστας Μαρκόπουλος. Ο κ. Μαρκόπουλος που επισκέφθηκε τη…

Την αισιοδοξία του ότι εάν σημειωθεί πτώση της τουριστικής κίνησης λόγω της διεθνούς αρνητικής συγκυρίας, αυτή για την Ελλάδα θα είναι πολύ μικρή, εξέφρασε χθες από<...> τη Λάρισα ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Κώστας Μαρκόπουλος. Ο κ. Μαρκόπουλος που επισκέφθηκε τη Λάρισα, προσκεκλημένος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέα Δημοκρατίας, προκειμένου να μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση ενόψει των ευρωεκλογών, υπογράμμισε ότι το υπουργείο του οποίου είναι επικεφαλής, έχει κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να στηριχθεί ο τουρισμός μέσα στο καλοκαίρι, που αποτελεί και τη βαριά βιομηχανία της χώρας. Ενώ, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το νομό της Λάρισας επισήμανε ότι το κέντρο βάρους της τουριστικής ανάπτυξης, θα πρέπει να δοθεί στην αξιοποίηση του Ολύμπου.

Ακόμη, ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης συναντήθηκε χθες το μεσημέρι με τον υπουργό Πολιτισμού κ. Αντώνη Σαμαρά. Αντικείμενο της συνάντησής τους, στην οποία μετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες των δυο υπουργείων, ήταν η ανάπτυξη της ΠΟΤΑ Μεσσηνίας. Αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων ο εκσυγχρονισμός της μαρίνας της Πύλου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024