Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΝα σταματήσει τους επικίνδυνους πειραματισμούς σε βάρος της Ολυμπιακής καλεί την Κυβέρνηση η ΟΣΠΑ

Να σταματήσει τους επικίνδυνους πειραματισμούς σε βάρος της Ολυμπιακής καλεί την Κυβέρνηση η ΟΣΠΑ

Να σταματήσει έστω και σήμερα τους επικίνδυνους πειραματισμούς σε βάρος της Ολυμπιακής και των συμφερόντων της χώρας, αλλά και να αναλογιστεί τις ευθύνες της καλεί την Κυβέρνηση η Ομοσπονδία Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας – ΟΣΠΑ με προχτεσινή της ανακοίνωση….

Να σταματήσει έστω και σήμερα τους επικίνδυνους πειραματισμούς σε βάρος της Ολυμπιακής και των συμφερόντων της χώρας, αλλά και να αναλογιστεί<...>τις ευθύνες της καλεί την Κυβέρνηση η Ομοσπονδία Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας – ΟΣΠΑ με προχτεσινή της ανακοίνωση.

“Μετά και από τη συζήτηση που έγινε σήμερα στην κυβερνητική επιτροπή και τις αποφάσεις που κατ` αρχήν ελήφθησαν (για επικείμενη αναγγελία ίδρυσης νέας εταιρίας, με νέο business plan) είναι προφανές ότι η ιδέα για περαιτέρω συρρίκνωση του Εθνικού Αερομεταφορέα εξακολουθεί να καθοδηγεί τις σκέψεις ορισμένων αρμοδίων”, αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της η ΟΣΠΑ.

“Μετά από παλινωδίες ενός έτους”, τονίζει η ΟΣΠΑ, “με τις αναπόφευκτες αρνητικές συνέπειες που αυτές σώρευσαν στην `Ολυμπιακή`, η κυβέρνηση με τις σημερινές ανακοινώσεις της εγκαταλείπει την, από κάθε άποψη, απαράδεκτη δήλωση `ή πωλείται ή κλείνει` και συγκλίνει προς τη θέση των εργαζομένων, που ήταν και παραμένει: `η Ολυμπιακή ούτε πωλείται, ούτε κλείνει`.

“Είναι προφανές”, συνεχίζει η ΟΣΠΑ, “ότι βρισκόμαστε εμπρός στο φαινόμενο μιας πανικόβλητης υποχώρησης, απέναντι στις αντιδράσεις και τα ερωτηματικά που προκάλεσαν στην Κοινή Γνώμη οι έως τώρα χειρισμοί της και ταυτόχρονα η θετική ανταπόκριση πολιτών και φορέων απέναντι στη διακήρυξη της ΟΣΠΑ ότι `η Ολυμπιακή είναι εθνική υπόθεση που μας αφορά όλους`.

Τέλος, όσον αφορά την προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλη Λιάπη με την διοίκηση της ΟΣΠΑ, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση ότι η ΟΣΠΑ θα προσέλθει στη συνάντηση, αλλά “με κανένα τρόπο δεν θα αποδεχτεί τετελεσμένα και δεν θα ενδώσει σε μεθοδεύσεις και `λύσεις` που θα επισύρουν και νέα προβλήματα στον Εθνικό Αερομεταφορέα, στην εξυπηρέτηση των πολιτών και των παραγωγικών φορέων και κατ` επέκταση στην οικονομία της χώρας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024