Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΝέα Δημοκρατία: Η Κυβέρνηση δεν αξιοποιεί τουριστικά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Νέα Δημοκρατία: Η Κυβέρνηση δεν αξιοποιεί τουριστικά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το Κυβερνητικό έλλειμμα στην τουριστική αξιοποίηση των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, καταγγέλλουν με επερώτηση που κατέθεσαν στην Βουλή ο Τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ Βουλευτής Ευβοίας Αναστάσιος Λιάσκος και 21 Βουλευτές. […]

Το Κυβερνητικό έλλειμμα στην τουριστική αξιοποίηση των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, καταγγέλλουν με επερώτηση που κατέθεσαν στην Βουλή ο<...> Τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ<.> Βουλευτής Ευβοίας Αναστάσιος Λιάσκος και 21 Βουλευτές.

Η Κυβέρνηση έπρεπε να ξεκινήσει την Τουριστική διαφήμιση των Ολυμπιακών Αγώνων προ τετραετίας, όπως μας έδειξε η εμπειρία της Αυστραλίας & Ισπανίας, για να μπορέσει να τους εκμεταλλευτεί υπέρ του Ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος, αναφέρουν στην επερώτησή τους οι επερωτώντες Βουλευτές. Αντ' αυτού δεν διέθεσε χρήματα για την καθιερωμένη ετήσια τουριστική διαφήμιση το 2000-2001 ενώ το 2001-2002 στο δημιουργικό που προβάλλει δεν συνέδεσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες με το τουριστικό προϊόν.

Σε ανακοίνωση που είχε προβεί το Υπουργείο Ανάπτυξης (Νοέμβριος 2000) για να καλύψει την ένδεια σχεδίων τουριστικής εκμετάλλευσης των Ολυμπιακών Αγώνων, συμπεριέλαβε και μια σειρά μέτρων ενταγμένων στο ονομαζόμενο "Ολυμπιακό Τουριστικό Πακέτο", για την αξιοποίηση της Ολυμπιάδας. Μέχρι σήμερα η Κυβέρνηση δεν έχει να επιδείξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Τουριστικής Αξιοποίησης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Διεκδικήσαμε και πήραμε τους Αγώνες, συνεχίζουν στην επερώτησή τους, με όραμα τη δημιουργία της νέας Αθήνας, της νέας Ελλάδας, με στόχο να αναδείξουμε τον τεράστιο πολιτισμικό μας πλούτο, μέσα από ένα τετραετές πρόγραμμα, με τη φιλοδοξία λήψης ριζικών μέτρων που θα αναμόρφωναν την ζωή των Αθηναίων και γενικότερα του Έλληνα πολίτη, και θα αναβάθμιζαν το επίπεδο των παρεχομένων τουριστικών υπηρεσιών, και την θέση μας στην διεθνή τουριστική αγορά.

Η Νέα Δημοκρατία<.> "κρούει τον κώδωνα του κινδύνου" στην Κυβέρνηση για την αδυναμία κατάρτισης και υλοποίησης ολοκληρωμένου σχεδίου τουριστικής εκμετάλλευσης των Ολυμπιακών αγώνων μέχρι σήμερα, ώστε να προσδοκά οφέλη και την καλεί: Να εγκαταλείψει την αδράνεια που επιδεικνύει στην τουριστική εκμετάλλευση των ολυμπιακών αγώνων.
Να σχεδιάσει και να αξιοποιήσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την τουριστική αξιοποίηση των αγώνων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024