Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέα εποχή για το ιστορικό θέρετρο

Νέα εποχή για το ιστορικό θέρετρο

Σημαντικές επενδύσεις ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Αστήρ Βουλιαγμένης τον επόμενο ενάμιση χρόνο, όπως τόνισε ο Τάκης Αράπογλου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Αστήρ Παλάς και της μητρικής Εθνικής Τράπεζας

Σημαντικές επενδύσεις ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Αστήρ Βουλιαγμένης τον επόμενο<...> ενάμιση χρόνο, όπως τόνισε ο Τάκης Αράπογλου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Αστήρ Παλάς και της μητρικής Εθνικής Τράπεζας σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή την ανάληψη από τη Starwood του μάνατζμεντ του Αστέρα.

Οι επενδύσεις αναμένεται να εστιαστούν στην υλοποίηση κέντρου “Spa”, καθώς και συνεδριακών εγκαταστάσεων που θα δώσουν μια άλλη διάσταση στις παρεχόμενες υπηρεσίες του πολυτελούς ξενοδοχείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα πραγματοποιηθούν από κεφάλαια της Εθνικής, η οποία παραμένει ο ιδιοκτήτης του Αστέρα, όπως επεσήμανε ο κ.Αράπογλου.

Οπως τόνισε ο πρόεδρος του Αστέρα, με την επιλογή της Starwood η διοίκηση του συγκροτήματος προσδοκά την μεγέθυνση του κύκλου εργασιών του συγκροτήματος, ωστόσο αυτό αναμένεται να γίνει ορατά από τα τέλη του 2007 και μετά. Ως έτος βάσης συγκρισιμότητας των μελλοντικών οικονομικών μεγεθών λογίζεται το 2002, όταν ο Αστέρας είχε εμφανίσει κύκλο εργασιών 29 εκατ. ευρώ. Υπέρβαση αυτών των μεγεθών θα θεωρείται επιτυχής έκβαση, όπως τονίστηκε.

Όσον αφορά τα της “συμφωνίας” για το μάνατζμεντ, τα μέλη της διοίκησης του Αστέρα την χαρακτήρισαν επωφελή για τη μελλοντική εξέλιξη των εργασιών του. Στα θετικά εντάσσεται και η ελαστικότητα που επιδείχθηκε στις εργασιακές σχέσεις, ενώ υπογραμμίστηκε ότι με τη συμφωνία αυτή θα αυξηθεί η προσφορά εργασίας, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά νέες θέσεις εργασίας. Στην επιλογή της Starwood, μεταξύ άλλων διεκδικητών, συνυπολογίστηκε η εμπειρία του διεθνούς ομίλου στα ελληνικά τουριστικά πράγματα αλλά και στο διεθνές τουριστικό γίγνεσθαι, όπως τονίστηκε.

Από την πλευρά του ο κ.Roeland Vos, πρόεδρος της Ευρώπης, Αφρικής και Μέσης Ανατολής της Starwood Hotels & Resorts, ευχαρίστησε την διοίκηση της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Starwood, εκφράζοντας την πίστη του για την ανοδική πορεία του Αστέρα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024