Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα πλατφόρμα εξεύρεσης εργασίας στα κρητικά ξενοδοχεία από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων
Τουριστική απασχόληση

Νέα πλατφόρμα εξεύρεσης εργασίας στα κρητικά ξενοδοχεία από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων

Η πλατφόρμα λειτουργεί σε μόνιμη βάση στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου και θα προσφέρει δωρεάν τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που προσφέρουν οι ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης ή να αναρτήσουν το βιογραφικό τους.

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, συνεχίζοντας τις δράσεις που αφορούν την άμεση διασύνδεση του εργατικού δυναμικού με τον ξενοδοχειακό τομέα της Κρήτης, παρουσιάζει μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα εξεύρεσης εργασίας.

Η πλατφόρμα λειτουργεί σε μόνιμη βάση στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου cretanhotelmanagers.gr και θα προσφέρει δωρεάν τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που προσφέρουν οι ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης ή να αναρτήσουν το βιογραφικό τους στους διευθυντές των ξενοδοχείων Κρήτης, μέλη του ΠΣΔΞ, γνωστοποιώντας τους ότι βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Οι ενδιαφερόμενοι για εργασία ή πρακτική άσκηση, μπαίνοντας στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας cretanhotelmanagers.gr, έχουν δύο επιλογές:
Α) στο πεδίο “Εύρεση Εργασίας”, να ενημερωθούν για όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που προσφέρονται από τα ξενοδοχεία.
Β) στο πεδίο “Αποστολή Βιογραφικού”, να αναρτήσουν το βιογραφικό τους και παράλληλα να υποβάλουν μια αίτηση εργασίας, γνωστοποιώντας στα ενδιαφερόμενα ξενοδοχεία ότι βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας.

Η πρωτοβουλία αυτή του Συλλόγου έρχεται σε συνέχεια σημαντικών δράσεων όπως την “Ημέρα Καριέρας στα Ξενοδοχεία της Κρήτης“, που συνδιοργάνωσε τον περασμένο Φεβρουάριο με την Περιφέρεια Κρήτης στο Ηράκλειο και στα Χανιά. Λειτουργεί δε συμπληρωματικά και έχει βασικό στόχο να γίνουν ένας μόνιμός θεσμός διασύνδεσης των εργαζομένων στον τουρισμό με τα ξενοδοχεία της Κρήτης.

Παράλληλα, ο Σύλλογος θα συνεχίσει τις δράσεις και τις επαφές του με όλους τους αρμόδιους φορείς, επιδιώκοντας την αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης, τη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος και την περαιτέρω στήριξη των εργαζομένων κατά τη χειμερινή περίοδο.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023