Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέες προειδοποιήσεις για τους πολίτες δυτικών χωρών στην Ελλάδα
"Παραμένετε σε εγρήγορση"

Νέες προειδοποιήσεις για τους πολίτες δυτικών χωρών στην Ελλάδα

Προειδοποιήσεις για τους πολίτες τους απηύθυναν οι ΗΠΑ και η Βρετανία, καθώς ανανέωσαν τις προειδοποιήσεις τους δυτικές χώρες σχετικά με τους πολίτες τους που ζουν ή επισκέπτονται την Ελλάδα, καθώς τα επεισόδια συνεχίζονταν για τρίτη ημέρα. Σε νέα ανακοίνωσή της η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα “προειδοποιεί τους Αμερικανούς…

Προειδοποιήσεις για τους πολίτες τους απηύθυναν οι ΗΠΑ και η Βρετανία, καθώς ανανέωσαν τις προειδοποιήσεις τους<...> δυτικές χώρες σχετικά με τους πολίτες τους που ζουν ή επισκέπτονται την Ελλάδα, καθώς τα επεισόδια συνεχίζονταν για τρίτη ημέρα. Σε νέα ανακοίνωσή της η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα “προειδοποιεί τους Αμερικανούς πολίτες για την συνεχιζόμενη πιθανότητα πολιτικής αναταραχής (civil disturbances) και διαδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα”.

Η πρεσβεία επισημαίνει για τη γενική απεργία της Τετάρτης -και προσθέτει: “Υπενθυμίζουμε τους αμερικανούς πολίτες ότι ακόμα και οι ειρηνικές διαδηλώσεις μπορεί να μετατραπούν σε συγκρούσεις και πιθανόν να κλιμακωθούν σε βία”. Καλούνται ακόμη οι Αμερικανοί να παρακολουθούν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης για τις τελευταίες εξελίξεις όπως και να προσέχουν το περίγυρό τους συνεχώς.

Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών επισημαίνει στις ανανεωμένες γενικές οδηγίες για τους Βρετανούς ταξιδιώτες
στην Ελλάδα ότι “υπάρχει μία γενική απειλή από την εγχώρια τρομοκρατία. Οι επιθέσεις μπορεί να γίνονται αδιακρίτως”, ακόμα και σε μέρη που συχνάζουν ξένοι πολίτες. Αφού επισημαίνει τα επεισόδια των τελευταίων ημερών σε πόλεις ανά την Ελλάδα, το υπουργείο σημειώνει ότι οι ταξιδιώτες πρέπει να επιδείξουν “άκρα προσοχή” όταν κινούνται στο κέντρο των πόλεων. Ακόμη, συστήνει στους ταξιδιώτες να αποφεύγουν τις περιοχές όπου διεξάγονται οι διαδηλώσεις και να περιμένουν μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση.

Τα επεισόδια επικεντρώθηκαν στα Εξάρχεια και το κέντρο των Αθηνών σημειώνει το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών και επισημαίνει ότι οι ελληνικές Αρχές προβλέπουν και νέες εκδηλώσεις. Οι Γάλλοι πολίτες καλό είναι να αποφεύγουν τις περιοχές των διαδηλώσεων, το κέντρο των πόλεων και τις περιοχές όπου συγκεντρώνονται φοιτητές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024