Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝεκρός γνωστός τουριστικός επιχειρηματίας της Λέσβου
Τουριστικά γραφεία

Νεκρός γνωστός τουριστικός επιχειρηματίας της Λέσβου

Το δυστύχημα συνέβη χθες το μεσημέρι, όταν ο άτυχος ηλικιωμένος επιχείρησε να σταθμεύσει το αυτοκίνητο του δίπλα στο πεζοδρόμιο, ακριβώς απέναντι από το τουριστικό και ναυτιλιακό πρακτορείο που διατηρεί η οικογένειά του.

Νεκρός ανασύρθηκε μέσα από το αυτοκίνητό του 83χρονος ο οποίος έπεσε στην θάλασσα στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ το θύμα είναι ο Αντώνης Πίκουλος, εμβληματικός επιχειρηματίας του λιμανιού, επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου.

Το δυστύχημα συνέβη χθες το μεσημέρι, όταν ο άτυχος ηλικιωμένος επιχείρησε να σταθμεύσει το αυτοκίνητο του δίπλα στο πεζοδρόμιο, ακριβώς απέναντι από το τουριστικό και ναυτιλιακό πρακτορείο που διατηρεί η οικογένειά του. Για άγνωστους λόγους ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και με ταχύτητα έπεσε στο λιμάνι όπου και βυθίστηκε σε απόσταση περίπου 20 μέτρων από την άκρη της προβλήτας.

Άμεσα έπεσαν στη θάλασσα δύο νεαροί που έτυχε εκείνη την ώρα να βρίσκονται εκεί, χωρίς όμως οι προσπάθειες τους να έχουν αποτέλεσμα, καθώς ο άτυχος οδηγός ήταν δεμένος με τη ζώνη του αυτοκινήτου και δεν μπόρεσε να απεγκλωβιστεί. Το αυτοκίνητο είχε αναποδογυρίσει και ένα τμήμα του είχε βυθιστεί στη λάσπη του πυθμένα σε βάθος περίπου πέντε μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας.

Τελικά, περίπου στις 18:00 το απόγευμα ανασύρθηκε το αυτοκίνητο, από το οποίο και απεγκλωβίστηκε νεκρός ο ναυτιλιακός πράκτορας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024