Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΝέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α.
Πανελλήνια Ενωση Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α.

Πραγματοποιήθηκαν στις 22 Μαρτίου η Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες της Πανελλήνιας Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών (ΠΕΤΑΓΑ). Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους: – Σταυρόπουλος Ευάγγελος, πρόεδρος – Μαρούτσος Γεώργιος, […]

Πραγματοποιήθηκαν στις 22 Μαρτίου η Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες της Πανελλήνιας Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών<...> (ΠΕΤΑΓΑ). Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους:

– Σταυρόπουλος Ευάγγελος, πρόεδρος
– Μαρούτσος Γεώργιος, γενικός γραμματέας
– Θεοδώρου Γεώργιος, αντιπρόεδρος
– Αντώναρος Γεώργιος, ταμίας
– Ιωακειμίδης Ιωακείμ, μέλος
– Μαραγκόπουλος Μιχαήλ, μέλος
– Γκίνης Σπυρίδων, μέλος.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ένωση, “στα πλαίσια των δύσκολων συγκυριών της ελληνικής, αλλά και διεθνούς αγοράς, από τις προτεραιότητες του νέου Δ.Σ. είναι η προετοιμασία και ενημέρωση της αγοράς για την επικείμενη καθιέρωση από τις αεροπορικές εταιρείες της 15ήμερης πληρωμής των γραφείων, ο αυξανόμενος ανταγωνισμός, εναρμόνιση με τις αλλαγές της τεχνολογίας και πολλά τεχνικά θέματα που χρήζουν λύσης για την καλύτερη λειτουργία των γραφείων αλλά και προς όφελος του καταναλωτή”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024