Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέος γενικός γραμματέας στην Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων

Νέος γενικός γραμματέας στην Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων

Τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και την Προεδρία της Εταιρείας Τουρισμού Ιονίων Νήσων ανέλαβε ο Νίκος Ταμπακίδης, 55 ετών, φυσικός στο επάγγελμα και για δύο τετραετίες […]

Τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και την Προεδρία της Εταιρείας Τουρισμού Ιονίων Νήσων ανέλαβε<...> ο Νίκος Ταμπακίδης, 55 ετών, φυσικός στο επάγγελμα και για δύο τετραετίες δήμαρχος Αγίων Αναργύρων.

Ο κ. Ταμπακίδης στα τέλη της δεκαετίας του `80 διετέλεσε διευθυντής Περιφερειακών Ραδιοσταθμών της ΕΡΤ ενώ υπηρέτησε στο γραφείο του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στον τομέα της ποιότητας ζωής.

Στο μεταξύ η Εταιρεία Τουρισμού Ιονίων Νήσων βρίσκεται σε διαδικασία υποστήριξης των εκθέσεων Ιανουαρίου στην Ουτρέχτη, τη Βιέννη, τη Μπρατισλάβα και το Ελσίνκι ενώ προετοιμάζεται για ανάλογες εκθέσεις στην Πράγα, το Μιλάνο και το Μόναχο για το Φεβρουάριο.

Eξάλλου, πριν την αναχώρηση της απερχόμενης Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Αναστασίας Κανελλοπούλου παρουσιάστηκε το πρώτο τεύχος της έντυπης διμηνιαίας ενημέρωσης της Εταιρείας Τουρισμού Ιονίων Νήσων που διανέμεται στους μετόχους, τις τουριστικές επιχειρήσεις, τα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και τα τουριστικά γραφεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024