Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέος γενικός γραμματέας του Υπ. Τουριστικής Ανάπτυξης ο κ. Μ. Τζαφέρης
Αλλαγή γενικού γραμματέα στο Υπ. Τουριστικής Ανάπτυξης

Νέος γενικός γραμματέας του Υπ. Τουριστικής Ανάπτυξης ο κ. Μ. Τζαφέρης

Με απόφαση του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Μαρκόπουλου, νέος γενικός γραμματέας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης ορίζεται ο κ. Μελέτιος Τζαφέρης. Ο κ. Τζαφέρης αντικαθιστά τον κ. Σπύρο Ευσταθόπουλο, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του γενικού γραμματέα Επενδύσεων και Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών…

Με απόφαση του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Μαρκόπουλου, νέος γενικός γραμματέας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης ορίζεται<...> ο κ. Μελέτιος Τζαφέρης. Ο κ. Τζαφέρης αντικαθιστά τον κ. Σπύρο Ευσταθόπουλο, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του γενικού γραμματέα Επενδύσεων και Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Ο κ. Μελέτιος Τζαφέρης, έχει διατελέσει Ειδικός Γραμματέας Επιχειρησιακών Προγραμμάτων και Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μέχρι και το Σεπτέμβριο του 2006. Από τον Οκτώβριο του 2007 έως και τις 20 Ιανουαρίου του 2009 ήταν Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Επιπρόσθετες επαγγελματικές του εξειδικεύσεις: επιθεωρητής διαχείρισης ποιότητας, επιθεωρητής συστημάτων περιβαλλοντικής διαχείρισης, αξιολογητής συστημάτων ταξινόμησης τουριστικών καταλυμάτων, ασφάλεια προϊόντων, υγιεινή και ασφάλεια εργασίας.

Ο κ. Τζαφέρης ολοκλήρωσε τις πανεπιστημιακές του σπουδές, ως Μηχανολόγος Μηχανικός, από το Πολυτεχνείο της Ρώμης το 1990. Διετέλεσε μέλος του ΤΕΕ, από το 1990, και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το πανεπιστήμιο Cranfield University της Αγγλίας, με αντικείμενο τη Διοίκηση Ποιότητας (MSc Qualilty Management).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024