Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης: Ενιαίος φορέας για την προβολή της περιοχής

Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης: Ενιαίος φορέας για την προβολή της περιοχής

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης σχεδιάζει την ίδρυση ενιαίου φορέα που θα συντονίζει τις δράσεις προβολής της περιοχής, επιδιώκοντας να καλύψει το έλλειμμα που, όπως διαπιστώνει, υπάρχει στον τομέα αυτό. Ο […]

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης σχεδιάζει την ίδρυση ενιαίου φορέα που θα συντονίζει τις δράσεις προβολής της περιοχής, επιδιώκοντας<...> να καλύψει το έλλειμμα που, όπως διαπιστώνει, υπάρχει στον τομέα αυτό.

Ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε, μετά από σύσκεψη αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων, ότι στον οργανισμό αυτό θα κληθούν να πάρουν μέρος εκπρόσωποι όλων των τουριστικών κλάδων, των οικονομικών παραγόντων και των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ώστε από κοινού να συγκροτηθεί ένας ενιαίος φορέας που θα συντονίζει της δράσεις προβολής της περιοχής.

Σύμφωνα με τον κ.Ψωμιάδη, πρόθεση της Νομαρχίας είναι «να οριστικοποιήσει μέσα στους επόμενους μήνες ένα σχέδιο για τη σύσταση και λειτουργία του Οργανισμού Προβολής. Παράλληλα θα επεξεργασθεί την κατάρτιση ενός στρατηγικού σχεδίου τουριστικής προβολής της Θεσσαλονίκης εντός και εκτός Ελλάδας με συγκεκριμένους στόχους και χρονοδιαγράμματα υλοποίησης, κάτι που δεν έγινε ποτέ στο παρελθόν».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024