Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝτίνος Ρόβλιας: Η κυβέρνηση της Ν.Δ. απαξιώνει και συρρικνώνει τις Ολυμπιακές Αερογραμμές
Υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών Κ.Σ. ΠΑΣΟΚ

Ντίνος Ρόβλιας: Η κυβέρνηση της Ν.Δ. απαξιώνει και συρρικνώνει τις Ολυμπιακές Αερογραμμές

Για απαξίωση των Ολυμπιακών Αερογραμμών, με συνειδητή πολιτική, και συρρίκνωση τους με σωρεία ενεργειών και παραλείψεων κατηγορεί την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιώντου Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του […]

Για απαξίωση των Ολυμπιακών Αερογραμμών, με συνειδητή πολιτική, και συρρίκνωση τους με σωρεία ενεργειών και παραλείψεων κατηγορεί την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών<...>του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Ντίνος Ρόβλιας, με προχτεσινή δήλωση του σχετικά με την κατάσταση του εθνικού μας αερομεταφορέα.

Χαρακτηριστικά, η δήλωση του κ. Ρόβλια είχε ως εξής:

“Ο πρόσφατα δημοσιευθείς ισολογισμός για το 2005 των Ολυμπιακών Αερογραμμών, επιβεβαιώνει την κυβερνητική πολιτική για την σκόπιμη απαξίωση της εταιρίας.

Παρά τις προηγηθείσες προβλέψεις της κυβέρνησης, οι συνολικές ζημιές για το 2005 υπερδιπλασιάστηκαν (233 εκατ. ευρώ) έναντι του 2004 (107 εκατ. ευρώ). Πέντε μεγάλα αεροσκάφη Boeing είναι υποθηκευμένα για οφειλές. Διαμάχες της διοίκησης με ιπτάμενους χειριστές δημιουργούν προβλήματα και οδηγούν σε προγραμματισμένες ακυρώσεις δεκάδων πτήσεων προς άγονες γραμμές.

Κομματισμός και ευνοιοκρατία υπέρ των «ημετέρων» και σε βάρος των συμφερόντων της εταιρίας, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της κυβερνητικής πρακτικής στον εθνικό αερομεταφορέα. Το μερίδιο της εταιρίας στην αγορά συνεχώς μειώνεται. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. προσπαθεί να κερδίσει χρόνο μέχρι τις εκλογές. Ταυτόχρονα, με συνειδητή πολιτική, απαξιώνει τις Ο.Α. και τις συρρικνώνει με σωρεία ενεργειών και παραλείψεων”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024