Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΟ Αν. Λιάσκος επισκέπτεται τη Ρωσία για την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού στην Ελλάδα
Εκθέσεις

Ο Αν. Λιάσκος επισκέπτεται τη Ρωσία για την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού στην Ελλάδα

Ο κ. Αναστάσιος Λιάσκος, σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο της Εκκλησίας της Ελλάδας, θα έχουν κοινές επαφές στις ρωσικές τουριστικές εκθέσεις MITT και InTour Market και θα παρευρεθούν από κοινού σε ειδικές θεματικές εκδηλώσεις, με στόχο την προώθηση του προσκυνηματικού τουρισμού στη χώρα μας.

Ο γενικός γραμματέας Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη Ρωσία, προκειμένου να παρευρεθεί στις δύο εκθέσεις Τουρισμού που πραγματοποιούνται στη Μόσχα, InTour Market (16/3 – 21/3) και ΜΙΤΤ (21/3  – 23/3). Ο κ. Λιάσκος θα έχει σειρά επαφών με κυβερνητικούς αξιωματούχους της Ρωσίας και τους μεγάλους Tour Operators, με αντικείμενο την προώθηση της Ελλάδας στη ρωσική αγορά. Συγκεκριμένα:

  • Το Σάββατο 16 Μαρτίου θα συναντηθεί με τον υπουργό Τουρισμού κ. Alexander Radkov.
  • Την Κυριακή 17 Μαρτίου θα συναντηθεί με τον επικεφαλή της Ομοσπονδιακής  Υπηρεσίας Τουρισμού της Ρωσίας (υφυπουργό) κ. Evgeny Pisarevsky.
  • Την Κ. Δευτέρα 18 Μαρτίου θα ξεναγηθεί στην Έκθεση Τουρισμού, ενώ θα υποδεχθεί στο ελληνικό περίπτερο τον πρωθυπουργό της Ρωσίας κ. Dmitry Medvedev, στο πλαίσιο της επίσκεψής του Ρώσου πρωθυπουργού στην έκθεση.

Συναντήσεις εξάλλου θα έχει και με τον Πρέσβη και τον Πρόξενο της Ελλάδας στη Μόσχα. Ταυτόχρονα, ο κ. Λιάσκος θα επισκεφθεί το Visa Center, ενώ θα παραχωρήσει σειρά συνεντεύξεων στα ρωσικά ΜΜΕ.

Τέλος, σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο της Εκκλησίας της Ελλάδας, γραμματέα του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, Αρχιμανδρίτη Σπ. Κατραμάδο και με βάση το Πρωτόκολλο που υπογράφηκε πρόσφατα μεταξύ της Εκκλησίας της Ελλάδας και του Υπουργείου Τουρισμού, θα έχουν κοινές επαφές, θα παραχωρήσουν κοινές συνεντεύξεις και θα παρευρεθούν από κοινού σε ειδικές θεματικές εκδηλώσεις, με στόχο την προώθηση του προσκυνηματικού (θρησκευτικού) τουρισμού στη χώρα μας.

Το Υπουργείο Τουρισμού δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη δυναμική της ρωσικής αγοράς για τον ελληνικό τουρισμό και στοχεύει στη μεγιστοποίηση του τουριστικού ρεύματος από τη Ρωσία στην Ελλάδα, το 2013.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024