Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟ Χρυσός Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης, 'Αmbassador' του Δήμου Χερσονήσου
Προώθηση προορισμού

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης, 'Αmbassador' του Δήμου Χερσονήσου

Στον Χρυσό Ολυμπιονίκη κ. Ιωάννη Μελισσανίδη παραδόθηκε το 'Free Pass' της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, Πολιτισμού & Απασχόλησης, αποδίδοντάς του τον τίτλο του 'Πρεσβευτή – Ambassador' του Δήμου Χερσονήσου.

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Κατάστημα Μαλίων τον Χρυσό Ολυμπιονίκη κ. Ιωάννη Μελισσανίδη, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού & Απασχόλησης του Δήμου Χερσονήσου κ. Ευθύμιος Μουντράκης και η ομάδα του.

Κατά τη διάρκεια της φιλικής, αλλά και ουσιαστικής συνάντησης εργασίας που είχαν, κατέγραψαν πιθανούς τρόπους προβολής και διαφήμισης του Δήμου Χερσονήσου, καθώς και προτάσεις για εκδηλώσεις και δράσεις σε τοπικό επίπεδο, αλλά και σε χώρες του εξωτερικού.

Ακολούθησε συζήτηση με τον κ. Γιώργο Μανουσάκη, υπεύθυνο Εξαγωγών και εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, που συνόδευε τον κ. Μελισσανίδη, για την προοπτική προώθησης της διάσημης πλέον κρητικής διατροφής και των, μοναδικής ποιότητας, τοπικών προϊόντων, με τη βοήθεια του χρυσού Ολυμπιονίκη και τη συνδρομή του Δήμου Χερσονήσου, στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις όπου συμμετέχει.

Τέλος σε κλίμα ενθουσιασμού, του παραδόθηκε το “Free Pass”  της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, Πολιτισμού & Απασχόλησης, αποδίδοντας στον κ. Μελισσανίδη τον τίτλο του “Πρεσβευτή – Ambassador” του Δήμου Χερσονήσου.

Ο κ. Μουντράκης δήλωσε: “Στόχος μας η μεγαλύτερη και  καλύτερη δυνατόν προβολή της Ελλάδας, της Κρήτης και ειδικότερα του δήμου μας, στο εξωτερικό. Άνθρωποι όπως ο Ιωάννης, που αγαπούν και έχουν δοξάσει, και εξακολουθούν να δοξάζουν, τη χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελούν ‘χρυσή εγγύηση’ για εμάς, και μπορούν αλλά και πρέπει, να αποτελούν τους καλύτερους και δυναμικότερους πρεσβευτές μας με τη φήμη και το τεράστιο ειδικό βάρος που φέρει το όνομά τους και η φυσική τους παρουσία. Επίσης, θέλω να πω, ότι είναι εξαιρετικά σπάνια και τεράστια τιμή για εμάς, ένας Χρυσός Ολυμπιονίκης να φορά στο στήθος του το ‘Free Pass’ του δήμου μας, μία σημαντική ενέργεια στήριξης των θεματικών επιχειρήσεων του Δήμου Χερσονήσου”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024