Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΟ Δημήτρης Φραγκάκης εγκαινίασε την 8η Athens International Tourism & Culture Expo
Εκθέσεις

Ο Δημήτρης Φραγκάκης εγκαινίασε την 8η Athens International Tourism & Culture Expo

Η 8η Athens International Tourism & Culture EXPO 2021 έχει φέτος αφιερωματικό χαρακτήρα, επ’αφορμή του εορτασμού των 200 χρόνων από το 1821, με βασικό πυρήνα της το σύνθημα: 'Η κληρονομιά της ιστορίας μας όχημα για τη διεθνή προβολή του Ελληνικού Πολιτισμού και του Τουρισμού'.

Στις σημαντικές επιδόσεις του ελληνικού τουρισμού το 2021 και στις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης του κατά την ερχόμενη τουριστική περίοδο, αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης χαιρετίζοντας τις εργασίες της 8ης Athens International Tourism & Culture EXPO 2021.

Η έκθεση, που θα διαρκέσει μέχρι και αύριο 27 Νοεμβρίου, άνοιξε τις πύλες της χθες 25 Νοεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και με την ευγενική υποστήριξη του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Αττικής.

Νωρίτερα, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ εγκαινίασε τη διεθνή έκθεση, μαζί με τον αναπλ. υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Γιώργο Διδασκάλου, τον περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη και τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό.

Όπως δήλωσε κ. Φραγκάκης: “Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού στηρίζει, με ιδιαίτερη χαρά, την 8η Athens International Tourism & Culture Expo και το Διεθνές συνέδριο Τουρισμού και Πολιτισμού της Αθήνας EXPO 2021. Η χώρα μας με την φυσική ομορφιά της αλλά και την μακρά και σημαντική πολιτιστική της κληρονομιά, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πόλους έλξης του διεθνούς τουρισμού. Κληρονομιά, την οποία οφείλουμε να διατηρήσουμε και να παραδώσουμε βελτιωμένη στις επόμενες γενιές”.


Επίσκεψη του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ στο περιπτερο της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο κ. Φραγκάκης επισκέφθηκε  στη συνέχεια όλα τα περίπτερα της έκθεσης και συνομίλησε με τους εκθέτες.

Η 8η Athens International Tourism & Culture EXPO 2021 (aite.gr) έχει φέτος αφιερωματικό χαρακτήρα, επ’ αφορμή του εορτασμού των 200 χρόνων από το 1821, με βασικό πυρήνα της το σύνθημα: “Η κληρονομιά της ιστορίας μας όχημα για τη διεθνή προβολή του Ελληνικού Πολιτισμού και του Τουρισμού” – και στοχεύει για μια ακόμη χρονιά, στην προώθηση του εισερχόμενου τουρισμού.

Στο πλαίσιο της έκθεσης διοργανώνεται επίσης διεθνές συνέδριο στοχευμένο στην προβολή του ελληνικού τουρισμού, με έμφαση στον πολιτιστικό τουρισμό και με ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα, διοργανώνονται ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, όπως πολιτιστικά δρώμενα, αφιέρωμα στην αρχαία ελληνική γαστρονομία κ.ά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

03/10/2023
02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023