Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΟ δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού αναζητά τουριστική ανάπτυξη μέσω ιαματικού και αθλητικού τουρισμού
Περιφέρεια

Ο δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού αναζητά τουριστική ανάπτυξη μέσω ιαματικού και αθλητικού τουρισμού

Συνάντηση της υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά με τη δήμαρχο Ιστιαίας- Αιδηψού κα Ελένη Ευσταθίου, για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά πραγματοποίησε συνάντηση στο Υπουργείο Τουρισμού με τη δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού κα Ελένη Ευσταθίου και με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ροβιών κ. Γ. Μαρούδη. Στη συνάντηση συμμετείχε ο βουλευτής Εύβοιας κ. Σίμος Κεδίκογλου.

Συζητήθηκαν οι σημαντικές δυνατότητες που προσφέρει η περιοχή για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξή της, η ανάδειξη και αξιοποίηση των φυσικών ιαματικών πόρων και του ιαματικού τουρισμού και η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού. Επίσης, εξετάστηκαν θέματα που αφορούν στο θαλάσσιο τουρισμό και τις υποδομές τουριστικών καταφυγίων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024