Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΟ Ελληνικός Τουρισμός απέκτησε το δικό του κανάλι στο Viber
Ψηφιακό Marketing

Ο Ελληνικός Τουρισμός απέκτησε το δικό του κανάλι στο Viber

Στη γνωστή πλατφόρμα στιγμιαίων μηνυμάτων Viber δημιούργησε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού το δικό του κανάλι καθημερινής επικοινωνίας και προβολής ταξιδιωτικών προτάσεεων αποδράσεων.

Η Rakuten Viber, μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες επικοινωνίας παγκοσμίως, ετοίμασε μια δροσερή ποικιλία δημιουργικών και χρήσιμων λειτουργιών για να παίξετε αυτό το καλοκαίρι. Προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι χρήστες του θα έχουν επίσης πρόσβαση σε ικανοποιητικό επίπεδο διασκέδασης, ψυχαγωγίας και ποιοτικού περιεχομένου, το Viber προσφέρει μια μεγάλη γκάμα εποχιακών φακών AR, αυτοκόλλητων και ευχετήριων καρτών, ωροσκόπια και επιλεγμένα κανάλια ή chatbots.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των διαλειμμάτων από τη δουλειά που αξίζουμε και συνήθως σχετίζονται με ταξίδια και εξερεύνηση νέων προορισμών. Το κανάλι του ΕΟΤ στο Viber μοιράζεται ενδιαφέρουσες πληροφορίες και συμβουλές για διάφορες τουριστικές ευκαιρίες στη χώρα. Μην χάνετε λοιπόν χρόνο, μπείτε στο κανάλι Visit Greece στο Viber και ξεκινήστε να σχεδιάζετε το επόμενο ταξίδι σας.

Παραλία ή πάρτι, ταξίδι ή πικνίκ, υπάρχει ένα κοινό στοιχείο για το οποίο πρέπει να βεβαιωθείτε, για να μην καταστραφούν τα σχέδιά σας και αυτό είναι μια πρόγνωση καιρού! Πληκτρολογήστε Meteo στη γραμμή αναζήτησης του Viber στην κύρια οθόνη συνομιλίας και ορίστε, μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόγνωση του καιρού για εκατοντάδες τοποθεσίες στην Ελλάδα – στην τσέπη σας ανά πάσα στιγμή!

Δεν υπάρχει ακριβής προθεσμία για το πότε να μπείτε σε φόρμα. Μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα αυξάνοντας λίγο το επίπεδο της σωματικής σας δραστηριότητας για να νιώσετε καλύτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το Fit Lab της Ελένης Πετρουλάκη σας περιμένει στο Viber, όπου μπορείτε να ακολουθήσετε προπονήσεις και προτάσεις διατροφής για να τονώσετε το σώμα και την ψυχή σας αυτή τη σεζόν. Αναζητήστε το όνομά της στη γραμμή αναζήτησης του Viber!

Το Viber παρουσίασε τους φακούς AR τον Σεπτέμβριο του 2021 και από τότε εκατομμύρια χρήστες έχουν περιηγηθεί στις διάφορες επιλογές, ψάχνοντας για εκφραστικές μάσκες, καλλωπισμό και άλλες διασκεδαστικές επιλογές. Τώρα, για το Καλοκαίρι 2022, το Viber παρουσιάζει 11 θεματικούς φακούς, ώστε όλοι να μπορούν να ζήσουν το πνεύμα των διακοπών όπου κι αν βρίσκονται. Δείτε τον εαυτό σας καλυμμένο με λουλούδια ή ένα κοκτέιλ από θαλάσσια πλάσματα, ηλιοκαμένο ή θαμμένο στην άμμο ή ακόμη και να σερφάρει στα κύματα. Ανακαλύψτε αυτούς και πολλούς ακόμη φακούς, πατώντας στο εικονίδιο με το φαντασματάκι που θα βρείτε στην κάμερα Viber και στείλτε φωτογραφίες και βίντεο σε φίλους και συγγενείς.

Όπως η υπαγορεύει παράδοση, μια νέα, φρέσκια συλλογή αυτοκόλλητων έχει δημιουργηθεί και για αυτό το καλοκαίρι για να βοηθήσει τους αδειούχους να εκφράσουν τα συναισθήματά τους με μια εικόνα, που είναι πάντα πιο δυνατή από χίλιες λέξεις. Μπορείτε να την κατεβάσετε από ΕΔΩ.

Γνωρίζατε ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υπάρχουν πολλές διασκεδαστικές ευκαιρίες για να γιορτάσετε τη ζωή; Μην ανησυχείτε, το Viber σας έχει καλύψει με μια ειδική επιλογή από ευχετήριες κάρτες που μπορείτε να στείλετε σε όλους για να τους κάνετε να χαμογελάσουν. Οι κυριότερες αφορμές ξεκίνησαν με τη Διεθνή Ημέρα Φιλιού στις 6 Ιουλίου, την Παγκόσμια Ημέρα Σοκολάτας στις 7 Ιουλίου και συνεχίζονται με την Παγκόσμια Ημέρα Emoji στις 17 Ιουλίου και την Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας στις 30 Ιουλίου – ψηφιακές κάρτες για αυτές και άλλες περιπτώσεις μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Λένε ότι «η αστρολογία είναι απλώς ένα δάχτυλο που δείχνει την πραγματικότητα», οπότε μην το ρισκάρετε. Υποστηρίξετε τα καλοκαιρινά σχέδιά σας με κάποια σταθερή κοσμική πρόβλεψη χάρη στο καλοκαιρινό ωροσκόπιο του Viber που είναι διαθέσιμο ΕΔΩ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024