Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ ΕΟΤ παρών στην Ιαπωνική αγορά

Ο ΕΟΤ παρών στην Ιαπωνική αγορά

Στην εκδήλωση προβολής των φθινοπωρινών τουριστικών προγραμμάτων της Ευρώπης, του ταξιδιωτικού πρακτορείου Nikko Travel συμμετείχε ο ΕΟΤ, μαζί με τους αντίστοιχους Εθνικούς Οργανισμούς Τουρισμού Αγγλίας, Βελγίου, Γερμανίας, Ιταλίας, Μάλτας, και […]

Στην εκδήλωση προβολής των φθινοπωρινών τουριστικών προγραμμάτων της Ευρώπης, του ταξιδιωτικού πρακτορείου Nikko Travel συμμετείχε ο ΕΟΤ<...>, μαζί με τους αντίστοιχους Εθνικούς Οργανισμούς Τουρισμού Αγγλίας, Βελγίου, Γερμανίας, Ιταλίας, Μάλτας, και Ολλανδίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουλίου, στο “Yomiuri Hall Tokyo` και την παρακολούθησαν 700 Ιάπωνες καταναλωτές, πελάτες του Nikko Travel με εμπειρία ταξιδιού στη Ευρώπη.

Στη συνέχεια στις 17 Ιουλίου, ο ΕΟΤ συμμετείχε επίσης, στο Τόκιο, στο workshop που διοργάνωσε ο ταξιδιωτικός επιχειρηματικός όμιλος Kinki Nippou Tourist Co Ltd για τα στελέχη των πωλήσεων των ταξιδιών στο εξωτερικό των γραφείων του Kinki Tourist, από διάφορες περιοχές της Ιαπωνίας.

Στο workshop συμμετείχαν 45 γραφεία του Kinki Nippon Tourist και το ενδιαφέρον για τη χώρα μας, επικεντρώθηκε, ως επί το πλείστον, στα νέα της `Αθήνας 2004`.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024