Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟ ΕΟΤ προβάλει την Ελλάδα μέσω των αεροπορικών εταιριών

Ο ΕΟΤ προβάλει την Ελλάδα μέσω των αεροπορικών εταιριών

Με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου ο ΕΟΤ, προωθεί τη διαφήμιση και προβολή της Ελλάδας και με καταχωρήσεις σε έντυπα αεροπορικών εταιριών…

Με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου ο ΕΟΤ, προωθεί τη διαφήμιση και προβολή της Ελλάδας και με καταχωρήσεις σε έντυπα<...> αεροπορικών εταιριών:

  • Στον ταξιδιωτικό οδηγό της Lufthansa, που κυκλοφορεί σε 240.000 αντίτυπα και που θα διανέμεται από τους συνοδούς των αεροσκαφών στους ταξιδιώτες της Business Class, για διάστημα 6 μηνών και συγκεκριμένα από το Νοέμβριο 2003 έως τον Απρίλιο 2004. Θα είναι ένας οδηγός που θα περιλαμβάνει τις ομορφιές της Κρήτης και της πόλης του Ηρακλείου, θα έχει αναφορά σε μουσεία, αξιοθέατα κ.λπ. και τις γαστρονομικές απολαύσεις του νησιού.
  • Στην Aeroflot, με 10 καταχωρήσεις σε δέκα αντίστοιχα τεύχη του περιοδικού της εταιρίας, για όλο το χρόνο, σε όλες τις πτήσεις της, θα διαφημίζει την Ελλάδα.
  • Στην EL-AL, που θα έχει ειδική προβολή της Λευκάδας, υπάρχουν ειδικοί δεσμοί των Ισραηλιτών με το νησί, όπως και διαφημιστικό σποτ για όλη την Ελλάδα, που θα προβάλλεται κατά τις πτήσεις των αεροσκαφών της.

Τέλος, σε ειδική σύσκεψη που θα γίνει μεταξύ ΕΟΤ και του Αεροδρομίου της Αθήνας `Ελ. Βενιζέλος`, θ΄ αναζητηθούν τρόποι προβολής της Ελλάδας και ειδικότερα της Αττικής, στους χώρους του Ελ. Βενιζέλου ενόψει μάλιστα και των ΟΑ του 2004.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023