Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ Γ. Μπουτάρης ζητά αναστολή του νόμου για απαγόρευση του καπνίσματος
Tο ωράριο μουσικής θα πρέπει να παραταθεί πέραν της 12ης βραδινής

Ο Γ. Μπουτάρης ζητά αναστολή του νόμου για απαγόρευση του καπνίσματος

Η “Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη” υποστηρίζει την αναστολή εφαρμογής του νόμου περί απαγόρευσης του καπνίσματος σε κλειστούς δημόσιους χώρους, προκειμένου να βρεθούν τρόποι για να συνδυαστεί η προστασία της δημόσιας […]

Η “Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη” υποστηρίζει την αναστολή εφαρμογής του νόμου περί απαγόρευσης του καπνίσματος σε κλειστούς δημόσιους χώρους, προκειμένου<...> να βρεθούν τρόποι για να συνδυαστεί η προστασία της δημόσιας υγείας με την υποστήριξη των χιλιάδων επιχειρήσεων εστίασης και ψυχαγωγίας σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

“Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τις επιχειρήσεις εστίασης και ψυχαγωγίας, που καταγράφουν μειώσεις στους τζίρους τους της τάξης του 30%- 50%, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Ομοσπονδίας Εστιατόρων, θα πρέπει το αρμόδιο υπουργείο και η κυβέρνηση να αναστείλει την εφαρμογή του νόμου, προκειμένου να δούμε τις επιπτώσεις και το πώς αυτές αντιμετωπίστηκαν σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιβλήθηκε η απαγόρευση”, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος, κ. Γιάννης Μπουτάρης.

Ο επικεφαλής της “Πρωτοβουλίας” επίσης υποστήριξε ότι το ωράριο μουσικής στα καταστήματα υγειονομικού ελέγχου θα πρέπει να παραταθεί, πέραν της 12ης βραδινής, με την προϋπόθεση ότι θα τιμωρούνται η πρόκληση ηχορύπανσης και η όχληση των κατοίκων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024