Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΟ Γιάννης Διαμαντίδης εγκαινιάζει το 32ο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών
32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2010

Ο Γιάννης Διαμαντίδης εγκαινιάζει το 32ο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Στην τελική ευθεία βρίσκονται πλέον οι προετοιμασίες για το 32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, που είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό του, από τις 16 έως και […]

Στην τελική ευθεία βρίσκονται πλέον οι προετοιμασίες για το 32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, που είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό του, από τις 16 έως<...> και 24 Οκτωβρίου, στο Metropolitan Expo, αποτελώντας πόλο έλξης και επικοινωνίας για μια πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων που ασχολούνται με την θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ.

Τα εγκαίνια του 32ου Διεθνούς Ναυτικού Σαλονιού Αθηνών θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννης Διαμαντίδης το Σάββατο 16 Oκτωβρίου και ώρα 18.30.

Με βασικό σύνθημα “Προσιτές αποδράσεις για όλους”, η δική μας μεγάλη ναυτική έκθεση θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Metropolitan Expo στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, παρουσιάζοντας στους φίλους της θάλασσας μια ποικιλία σκαφών, εξοπλισμού και υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις, τις ανάγκες και φυσικά τις οικονομικές δυνατότητες των υποψήφιων αγοραστών και επισκεπτών.

Για εννέα ημέρες από τις 16 έως και τις 24 Οκτωβρίου το 32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι, υπόσχεται να αναθερμάνει το ενδιαφέρον των επισκεπτών, φιλοξενώντας μια πολύ μεγάλη αλλά κυρίως προσιτή στο ευρύ κοινό γκάμα προϊόντων όπως: Ιστιοπλοϊκά σκάφη και cruisers, ενοικιάσεις σκαφών, φουσκωτά, ταχύπλοα, βάρκες, μηχανές σκαφών, αξεσουάρ, εξοπλισμό, ηλεκτρονικά συστήματα, προϊόντα συντήρησης αλλά και είδη κατάδυσης, ψαρέματος και θαλάσσιων σπορ.

Το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι διοργανώνεται κάθε χρόνο από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ) ενώ τελεί υπό την αιγίδα των διεθνών οργανισμών: International Federation of Boat Show Organizers (IFBSO) και International Council of Marine Industry Associations (ICOMIA).

Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό (με εισιτήριο).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024