Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΌ. Κεφαλογιάννη: Αποσπασματικές ενέργειες οι κατεδαφίσεις των αυθαιρέτων στο Ηράκλειο Κρήτης
Υπουργείο Τουρισμού

Ό. Κεφαλογιάννη: Αποσπασματικές ενέργειες οι κατεδαφίσεις των αυθαιρέτων στο Ηράκλειο Κρήτης

'Η συνεννόηση και ο συντονισμός είναι απαραίτητα στοιχεία αν θέλουμε να κάνουμε ουσιαστικές ενέργειες που να ωφελούν τον ελληνικό τουρισμό', δήλωσε η κα Όλγα κεφαλογιάννη για τα αυθαίρετα κτίσματα στην περιοχή Τομπρούκ Ηρακλείου Κρήτης.

“Η τήρηση της νομιμότητας πρέπει να είναι απαράβατος κανόνας για όλους και ιδιαίτερα για τους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου. Η νομοθεσία για τα αυθαίρετα κτίσματα είναι συγκεκριμένη και όλοι πρέπει να τη σεβόμαστε”, δήλωσε η υπουργός Τουρισμού, κα Όλγα κεφαλογιάννη, σχετικά με τις πρόσφατες κατεδαφίσεις τουριστικών αυθαιρέτων στην Κρήτη.

“Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί για το Υπουργείο τουρισμού απαράβατη προτεραιότητα”, συνέχισε η υπουργός. “Η έλλειψη όμως προγραμματισμού και οι αποσπασματικές ενέργειες μπορεί να δημιουργήσουν πολλά δυσάρεστα προβλήματα, ιδιαίτερα τώρα που βρισκόμαστε στην αρχή της τουριστικής περιόδου και δε χρειαζόμαστε αρνητικές εικόνες.

Η συνεννόηση και ο συντονισμός είναι απαραίτητα στοιχεία αν θέλουμε να κάνουμε ουσιαστικές ενέργειες που να ωφελούν τον ελληνικό τουρισμό”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

08/06/2023
07/06/2023
06/06/2023
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023