Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΟ Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον ελληνικό τουρισμό
Αθλητικός τουρισμός

Ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον ελληνικό τουρισμό

Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα κεφαλογιάννη επισήμανε τη σημασία του Κλασικού Μαραθώνιου Αθηνών, για την τόνωση του τουρισμού της Αθήνας.

Στο διαχρονικό μήνυμα ειρήνης που μεταφέρει ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας, αναφέρθηκε η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε στο πλαίσιο του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών.

Το μήνυμα ειρήνης που εκπέμπουμε, αποκτά ιδιαίτερη σημασία, τόνισε η κα Κεφαλογιάννη και πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο  είναι επίκαιρο και για τη χώρα μας. “Μας μαθαίνει να μη λυγίζουμε στα δύσκολα. Να χαλυβδώνουμε τη θέλησή μας. Σήμερα – υπογράμμισε – όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες και τα βάρη που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία. Δεν υποτασσόμαστε όμως σε αυτές. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας”.

Η υπουργός Τουρισμού επισήμανε τη σημασία αυτού σημαντικού αθλητικού γεγονότος, για την τόνωση του τουρισμού της Αθήνας, λέγοντας: “Μέσα από την ιστορική διαδρομή του μαραθωνίου, οι αθλητές, ξένοι  και έλληνες, αλλά και οι πολίτες  που θα συμμετάσχουν, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη μας. Την πλούσια ιστορία της, τον  πολιτισμό της και φυσικά τις  ασυναγώνιστες ομορφιές της”. Στο πλαίσιο αυτό δήλωσε ότι “το Υπουργείο Τουρισμού στηρίζει με όλες τις δυνάμεις του το θεσμό αυτό”.

Η κα Κεφαλογιάννη επισήμανε ακόμη ότι ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τον ελληνικό τουρισμό, καθώς – όπως είπε- τις ημέρες του αγώνα η Αθήνα θα βρεθεί στο επίκεντρο της παγκόσμιας δημοσιότητας.

Καταλήγοντας η υπουργός ανέφερε: “Στόχος του Υπουργείου Τουρισμού  είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου για τη χώρα. Αναπτύσσοντας αυτή την ειδική μορφή  τουρισμού, συμβάλλουμε με τρόπο καθοριστικό στο ζωντάνεμα της Αθήνας. Στο πλαίσιο αυτό ο κλασικός μαραθώνιος της Αθήνας έχει ξεχωριστή θέση και αξία στην αναβάθμιση του εθνικού τουριστικού προϊόντος”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024