Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΟ Ν. Κακλαμάνης ζητά ανάκληση του αποκλεισμού των κεντρικών ξενοδοχείων από τους Special Olympics
Επιστολή στην πρόεδρο των Αγώνων, Γ. Δεσποτοπούλου

Ο Ν. Κακλαμάνης ζητά ανάκληση του αποκλεισμού των κεντρικών ξενοδοχείων από τους Special Olympics

Στο πλευρό της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής τάχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος με επιστολή του προς την πρόεδρο των Special Olympics 2011, κα Γιάννα Δεσποτοπούλου, ζητά την αναθεώρηση της απόφασης που αποκλείει τα ξενοδοχεία που…

Στο πλευρό της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής τάχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος με επιστολή του προς την πρόεδρο<...> των Special Olympics 2011, κα Γιάννα Δεσποτοπούλου, ζητά την αναθεώρηση της απόφασης που αποκλείει τα ξενοδοχεία που βρίσκονται στον άξονα του Εμπορικού Κέντρου, από τη διαμονή των αθλητών.

Ο κ. Κακλαμάνης θεωρεί εύλογη και δίκαιη τη διαμαρτυρία των ξενοδόχων και στην επιστολή του χαρακτηρίζει «σφάλμα» την απόφαση, επισημαίνοντας ότι “ο τουρισμός είναι μια πολύτιμη δραστηριότητα για την οικονομική ανάπτυξη της πόλης μας, ενώ η σύγχρονη Αθήνα είναι μιας ασφαλής και γεμάτη παλμό ευρωπαϊκή πόλη”.

Η επιστολή του κ. Κακλαμάνη προς την πρόεδρο των Special Olympics 2011 έχει ως εξής:

“Αγαπητή κυρία Δεσποτοπούλου,

Το σημαντικό γεγονός διοργάνωσης των Special Olympics 2011 στην πόλη μας, συμβάλλει αποφασιστικά ώστε η Αθήνα να βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο στο διεθνές περιβάλλον. Έξι χρόνια μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, η πόλη των Αθηνών καλωσορίζει νέους αθλητές από όλο τον κόσμο, έχοντας για άλλη μια φορά την ευκαιρία να αναδείξει το αίσθημα της φιλοξενίας.

Στο πλαίσιο αυτό και δεδομένης της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τον τόπο μας αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, είναι σφάλμα να αποκλείσετε μια ολόκληρη περιοχή της Αθήνας όπως είναι το `Εμπορικό Κέντρο`, η οποία διαθέτει συν της άλλης και ένα μοναδικό τουριστικό προϊόν. Η εξαίρεση διαμονής στο κέντρο της διοργανώτριας πόλης, όπως ζητείται με το έγγραφό σας, δε μας βρίσκει σύμφωνους και θα θέλαμε να λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη σας την επιστολή που σας εστάλη από τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής. Ο τουρισμός, όπως γνωρίζετε, είναι μια πολύτιμη δραστηριότητα για την οικονομική ανάπτυξη της πόλης μας, ενώ η σύγχρονη Αθήνα είναι μια ασφαλής και γεμάτη παλμό ευρωπαϊκή πόλη.

Ως εκ τούτου, παρακαλώ πολύ να αναθεωρήσετε την απόφασή σας για αποκλεισμό από τη διαμονή των αθλητών των ξενοδοχείων που βρίσκονται στον άξονα του Εμπορικού Κέντρου”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024