Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΟ ΣΙΤΕΣΑΠ ζητά δυναμικό πρόγραμμα προβολής του Θαλάσσιου Τουρισμού
Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΙΤΕΣΑΠ με τον Γ. Νικητιάδη

Ο ΣΙΤΕΣΑΠ ζητά δυναμικό πρόγραμμα προβολής του Θαλάσσιου Τουρισμού

Την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011, αντιπροσωπεία του Σ.Ι.Τ.Ε.Σ.Α.Π., αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Π. Λουτριώτη, το γενικό γραμματέα κ. Ι. Κουρούνη και τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα κ. Α. Μάγγο συναντήθηκε με τον υφυπουργό Πολιτισμού & Τουρισμού…

Την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011, αντιπροσωπεία του Σ.Ι.Τ.Ε.Σ.Α.Π., αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Π. Λουτριώτη, το γενικό γραμματέα<...> κ. Ι. Κουρούνη και τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα κ. Α. Μάγγο συναντήθηκε με τον υφυπουργό Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδη, παρουσία και άλλων φορέων του κλάδου, και συζήτησαν τα εξής:

1. Τη βελτίωση εγκαταστάσεων σε ό,τι αφορά τις μαρίνες και τα καταφύγια τουριστικών σκαφών.
2. Την υλοποίηση δυναμικού προγράμματος προβολής του Θαλάσσιου Τουρισμού
3. Την ενεργοποίηση της επιτροπής αντιμετώπισης κρίσεων με τη συμμετοχή των φορέων
4. Το σχεδιασμό και πραγματοποίηση σε ετήσια βάση εκδήλωσης για τα σκάφη αναψυχής (υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού) για την ενίσχυση της εγχώριας αγοράς
5. Την πολιτική για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού.

Ο κ. Νικητιάδης δεσμεύτηκε να μελετήσει τα αιτήματα του κλάδου και σε συνεργασία με τον υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας κ. Διαμαντίδη να αναλάβουν δράση για την προώθησή τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024