Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ STAMA καλωσορίζει τη SUPERHOG στα διασυνδεδεμένα μέλη του
Φιλοξενία

Ο STAMA καλωσορίζει τη SUPERHOG στα διασυνδεδεμένα μέλη του

Συμμετοχή της SUPERHOG στον Σύνδεσμο Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων (STAMA – Greece).

Η SUPERHOG είναι το πρώτο διασυνδεδεμένο μέλος (affiliate member) που εντάσσεται στον Σύνδεσμο Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων STAMA Greece.

Τα φαινόμενα αιτημάτων κρατήσεων, με σκοπό την εξαπάτηση property managers και hosts και την υπεξαίρεση χρημάτων είναι συχνά και μπορούν να δημιουργούν σοβαρά θέματα στη λειτουργία των μελών της STAMA, αλλά και εν γένει σε όσους δραστηριοποιούνται στη βραχυχρόνια μίσθωση. Φαινόμενα κλοπής εξοπλισμού από τα ακίνητα έχουν καταγραφεί και έχουν οδηγήσει σε νομικές διαδικασίες, αφού έχουν εντοπιστεί σπείρες που δρουν για αυτόν το σκοπό. Παράλληλα, έχουν καταγραφεί καταστροφές σε διάφορα καταλύματα που γίνονται από τους hosts ηθελημένα ή αθέλητα. Η διαδικασία αποζημίωσης από τις πλατφόρμες (ΟΤΑs) είναι χρονοβόρα και πολλές φορές αναποτελεσματική. Με τις υπηρεσίες της SUPERHOG όλα αυτά τα φαινόμενα μπορούν να εξαλειφθούν. H SUPERHOG συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία ελέγχου επισκεπτών με την ενσωματωμένη ασφάλεια καταλυμάτων και παρέχεται ως μια παγκόσμια προσβάσιμη λύση SaaS. Μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα στο ταξίδι πριν ή μετά την κράτηση του guest.

O Leo Walton, αντιπρόεδρος Ανάπτυξης & Συνιδρυτής της SUPERHOG, σε μήνυμά του για τα μέλη του STAMA, αναφέρει: “Νιώθουμε τιμή και υπερηφάνεια που είμαστε το πρώτο affiliate member του STAMA. Η συμμετοχή μας στον STAMA ήταν μια προφανής απόφαση, καθώς και οι δύο πλευρές μοιραζόμαστε τον ίδιο στόχο όσον αφορά στη δημιουργία ενός αξιόπιστου και ασφαλούς περιβάλλοντος τόσο για τους οικοδεσπότες όσο και για τους επισκέπτες. Μαζί και σε συνεργασία πιστεύουμε ότι μπορούμε να μειώσουμε το χάσμα εμπιστοσύνης κρατήσεων και προστασίας καταλυμάτων που υπάρχει σε βραχυχρόνιες μισθώσεις και αφορά hosts και property managers στην Ελλάδα”.

Ο πρόεδρος του STAMA κ. Νάσος Γαβαλάς δήλωσε: “Καλωσορίζουμε την SUPERHOG ως το πρώτο affiliate member στο σύνδεσμό μας. Η ένταξη της SUPERHOG στον STAMA θα σηματοδοτήσει ποιοτικότερες κρατήσεις, εξασφάλιση καταλυμάτων και ειδικές προσφορές για τα μέλη μας ή για όσα επιθυμούν να γίνουν. Η συμμετοχή αυτή θα προσδώσει διεθνή αναγνώριση και κύρος για τον STAMA”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024