Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟΓΑ: Παράταση προθεσμίας συμμετοχής στα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού
Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων

ΟΓΑ: Παράταση προθεσμίας συμμετοχής στα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού

Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), προκειμένου να ικανοποιήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ασφαλισμένων και συνταξιούχων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα Προγράμματα του Κοινωνικού Τουρισμού της «Αγροτικής Εστίας»για το έτος […]

Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), προκειμένου να ικανοποιήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ασφαλισμένων και συνταξιούχων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα Προγράμματα του Κοινωνικού Τουρισμού της «Αγροτικής Εστίας»<...>για το έτος 2008, παρατείνει την προθεσμία συμμετοχής για τους δικαιούχους των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού (συνταξιούχοι του ΟΓΑ και ασφαλισμένοι που έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές) μέχρι και την Τρίτη 20 Μαΐου 2008.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι των προγραμμάτων (συνταξιούχοι του ΟΓΑ και ασφαλισμένοι οι οποίοι είναι ασφαλιστικά ενήμεροι) μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα Κ.Ε.Π. όλης της χώρας και να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα, καθώς και τα Βιβλιάρια Υγείας ΟΓΑ θεωρημένα για το έτος 2008, τόσο το δικό τους όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειας τους, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας. Από το ίδιο Κ.Ε.Π. ο δικαιούχος θα πληροφορηθεί σε ποιο πρόγραμμα θα συμμετάσχει και θα παραλάβει τα σχετικά Δελτία συμμετοχής του.

Δικαιούχοι των προγραμμάτων είναι:

  1. Όλοι οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ

  2. Οι ασφαλιστικά ενήμεροι ασφαλισμένοι του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης του ΟΓΑ

  3. Οι έμμεσα ασφαλισμένοι του ΟΓΑ (σύζυγοι και παιδιά)


Σημειώνεται ότι προϋπόθεση συμμετοχής είναι η κατοχή βιβλιαρίου υγείας του Ο.Γ.Α. σε ισχύ.

Τα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού της «Αγροτικής Εστίας» απευθύνονται σε 160.000 δικαιούχους ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΟΓΑ, οι οποίοι μπορούν να επωφεληθούν από τα Προγράμματα για να κάνουν δωρεάν διακοπές σε όλη την Ελλάδα.


  1. Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού: 8ήμερες δωρεάν διακοπές (7 διανυκτερεύσεις) σε επιλεγμένα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας, που έχουν συμβληθεί με τον ΟΓΑ.
  2. Πρόγραμμα Εκδρομών: 4ήμερες οργανωμένες εκδρομές (3 διανυκτερεύσεις) σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, που θα διοργανώνονται από συμβεβλημένα από τον ΟΓΑ Τουριστικά Γραφεία.
  3. Κρουαζιέρες: για πρώτη φορά δωρεάν 4/ήμερων κρουαζιέρων, με προορισμό τα νησιά του Αιγαίου. Περιλαμβάνει τρεις (3) διανυκτερεύσεις και πλήρη διατροφή (εντός του πλοίου) και απευθύνεται σε 2.500 συνταξιούχους και ασφαλισμένους του ΟΓΑ, καθώς και στα έμμεσα ασφαλισμένα στον ΟΓΑ μέλη των οικογενειών τους. Το Πρόγραμμα θα διαρκέσει από Ιούλιο έως και Οκτώβριο.
  4. Εκδρομικό Επιμορφωτικό Ταξίδι στην Κύπρο: διάρκειας 5 ημερών (4 διανυκτερεύσεις) για νέους αγρότες, 21-40 ετών, που θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφιές της Κύπρου αλλά και να συμμετέχουν σε επιμορφωτικές επισκέψεις και περιηγήσεις.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024