Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟΓΑ: Παράταση προθεσμίας συμμετοχής των Προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού
Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων

ΟΓΑ: Παράταση προθεσμίας συμμετοχής των Προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού

Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), προκειμένου να ικανοποιήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ασφαλισμένων και συνταξιούχων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού της «Αγροτικής Εστίας» για τοέτος 2007, […]

Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), προκειμένου να ικανοποιήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ασφαλισμένων και συνταξιούχων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού της «Αγροτικής Εστίας» για το<...>έτος 2007, παρέτεινε την προθεσμία συμμετοχής για τους δικαιούχους των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού (συνταξιούχοι του ΟΓΑ και ασφαλισμένοι που έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές) μέχρι τις 19 Μαΐου 2007.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να απευθυνθούν στο πλησιέστερο Κ.Ε.Π. του νομού τους, ώστε να δηλώσουν συμμετοχή και να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα, καθώς και τα Βιβλιάρια Υγείας ΟΓΑ θεωρημένα για το έτος 2007, τόσο το δικό τους όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειας τους, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας. Από το ίδιο Κ.Ε.Π. ο δικαιούχος θα πληροφορηθεί σε ποιο πρόγραμμα θα συμμετάσχει και θα παραλάβει τα σχετικά Δελτία συμμετοχής του.

Τα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού της «Αγροτικής Εστίας» απευθύνονται σε 160.000 δικαιούχους, ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΟΓΑ, οι οποίοι μπορούν να επωφεληθούν από τα Προγράμματα για να κάνουν δωρεάν διακοπές σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, τα προγράμματα έχουν ως εξής:

  • Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού: 8ήμερες δωρεάν διακοπές (7 διανυκτερεύσεις) σε επιλεγμένα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας, που έχουν συμβληθεί με τον ΟΓΑ.
  • Πρόγραμμα Εκδρομών:4ήμερες οργανωμένες εκδρομές (3 διανυκτερεύσεις) σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, που θα διοργανώνονται από συμβεβλημένα από τον ΟΓΑ Τουριστικά Γραφεία.
  • Εκδρομικό Επιμορφωτικό Ταξίδι στην Κύπρο: διάρκειας 5 ημερών (4 διανυκτερεύσεις) για νέους αγρότες, 21-40 ετών, που θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφιές της Κύπρου αλλά και να συμμετέχουν σε επιμορφωτικές επισκέψεις και περιηγήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν προβλέπεται για τους δικαιούχους των προγραμμάτων ουδεμία οικονομική συμμετοχή, καθώς επίσης και το δικαίωμα συμμετοχής δεν εξαρτάται από το ύψος των εισοδημάτων τους.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024