Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΟι δρόμοι του Πεκίνου λούστηκαν στον ελληνικό μύθο

Οι δρόμοι του Πεκίνου λούστηκαν στον ελληνικό μύθο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΠΕΚΙΝΟ: Ο Υφυπουργός Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος και ο Πρόεδρος του ΕΟΤ Αριστείδης Καλογερόπουλος-Στράτης ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπίας στην διεθνή έκθεση Εξερχόμενου Τουρισμού του Πεκίνο Beijing International Travel and Tourism Market, BITTM, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της WTTC (World Travel and Tourism Committee), ενώ ο κ. Υφυπουργός Τουρισμού παρεχώρησε συνέντευξη στο TS TV – Τhe Travel Channel, στο studio της έκθεσης BITTM…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΠΕΚΙΝΟ: Ο Υφυπουργός Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος και ο Πρόεδρος του ΕΟΤ Αριστείδης Καλογερόπουλος-Στράτης ως επικεφαλής της ελληνικής<...> αντιπροσωπίας στην διεθνή έκθεση Εξερχόμενου Τουρισμού του Πεκίνο Beijing International Travel and Tourism Market, BITTM, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της WTTC (World Travel and Tourism Committee), ενώ ο κ. Υφυπουργός Τουρισμού παρεχώρησε συνέντευξη στο TS TV – Τhe Travel Channel, στο studio της έκθεσης BITTM.

Στην πρεσβευτική κατοικία, σε συνέντευξή του ο κ. Λιάσκος προς τον έντυπο κινεζικό καθημερινό και περιοδικό ειδικό τύπο, προέβαλε την Ελλάδα ως το Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, και καθώς η Κίνα διαθέτει επίσης έναν αρχαίο πολιτισμό, οι δύο χώρες παρουσιάζουν πολλά κοινά σημεία, και κάλεσε τους κινέζους πολίτες να τα ανακαλύψουν, με όσο το δυνατό πιο μακρά παραμονή τους στην Ελλάδα, για να γευτούν όχι μόνο τις φυσικές της ομορφιές, αλλά και να βρουν τα κοινά σημεία λόγω της μακραίωνης ιστορίας των δύο χωρών.

Επίσης, τόνισε ότι η Ελλάδα έχει ξεκινήσει την τουριστική διαφημιστική της καμπάνια στην Κίνα με τις αφίσες, ενώ ακολουθεί εκείνη των τηλεοπτικών διαφημίσεων και των καταχωρήσεων στον έντυπο τύπο.

Στη συνέχεια, και αφού παραχωρήθηκε συνέντευξη στο Beijing TV, παραχωρήθηκε δεξίωση εκ μέρους του κ. Πρέσβυ Χαράλαμπου Ροκανά προς τιμή της ελληνικής αποστολής, στην οποία παρευρέθησαν όλοι οι Έλληνες επιχειρηματίες που συμμετείχαν ως εκθέτες στην BITTM 2005.

Τέλος, μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει στο κινεζικό κοινό το ότι οι κεντρικοί δρόμοι του Πεκίνου και της Σαγκάης είναι γεμάτοι από αφίσες σε billboards με το θέμα “Ζήσε το μύθο σου στην Ελλάδα” στα κινεζικά, ενώ το περίπτερο του ΕΟΤ στην Beijing International Travel Tourism Market 2005, κέρδισε τις εντυπώσεις των επισκεπτών της με την χρήση νέων τεχνολογιών και την αισθητική του.

Σημειώνεται ότι στην έκθεση BITE (Beijing International Tourism Exhibition) τον Ιούνιο, ο ΕΟΤ αναμένεται να συμμετάσχει διαθέτοντας ένα μεγάλης έκτασης περίπτερο για τη προβολή της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού κατ` αρχή στο κινεζικό αλλά και στο παγκόσμιο κοινό. Η Ελλάδα θα είναι η τιμώμενη χώρα (“partner country”) στην έκθεση BITE (Beijing International Tourism Exhibition).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024