Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟι εκθέσεις της Ευρώπης στη Χαλκιδική

Οι εκθέσεις της Ευρώπης στη Χαλκιδική

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ευρωπαϊκών Τουριστικών Εκθέσεων (European Tourism Trade Fairs Association) πρόκειται να πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στις 24 και 25 Ιουνίου στο ξενοδοχείο […]

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ευρωπαϊκών Τουριστικών Εκθέσεων (European Tourism Trade Fairs Association) πρόκειται να πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, στις 24 και 25 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Sani στη Χαλκιδική έπειτα από πρόσκληση της ΔΕΘ AE θα συγκεντρωθούν ανώτατα στελέχη των τουριστικών εκθέσεων-μελών της Ένωσης από τη Βρετανία, Ελβετία, Νορβηγία, Ουγγαρία, Ισπανία, Πορτογαλία, Σουηδία, Ρωσία, Τσεχία, και Φινλανδία. Επιπλέον, θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των εκθέσεων της Σιβηρίας, Κροατίας, Ουκρανίας, Σλοβακίας και Βελγίου για να παρουσιάσουν τις εκθέσεις τους προκειμένου να γίνουν μέλη.
Στη συνάντηση θα προεδρεύσει ο πρόεδρος της ETTFA και στέλεχος της ΔΕΘ ΑΕ, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης.
Να σημειώσουμε ότι τακτικό μέλος της ETTFA<.> είναι και η διεθνής έκθεση τουρισμού Philoxenia.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024