Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΟι εμπειρίες που προσφέρει η Αττική παρουσιάστηκαν στην ‘Vakantiebeurs 2019’
Εκθέσεις

Οι εμπειρίες που προσφέρει η Αττική παρουσιάστηκαν στην ‘Vakantiebeurs 2019’

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι επισκέπτες του περιπτέρου και για τις δυνατότητες που προσφέρονται για θαλάσσιες διακοπές με σκάφη (sailing και yachting), στα νησιά του Σαρωνικού (island hopping).

Αξιοποιώντας την ήδη υπάρχουσα δυναμική που δημιουργήθηκε από την πρόσφατη παρουσία της με περιοδεία (roadshow) στην Ολλανδία και το Βέλγιο, η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής συμμετείχε με επιτυχία στη διεθνή τουριστική έκθεση “Vakantiebeurs 2019“, στην Ουτρέχτη, από τις 9 έως και τις 13 Ιανουαρίου 2019, ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Στο περίπτερο Hall 7, standD010 του εκθεσιακού κέντρου Jaarbeurs, τα στελέχη και οι συνεργάτες της Περιφέρειας Αττικής παρουσίασαν στο κοινό της έκθεσης και στους επαγγελματίες του τουρισμού τις δυνατότητες για εμπειρίες που προσφέρει η Αττική ως πολυδιάστατο σύνολο προορισμών για κάθε εποχή του έτους και ενημερώθηκαν αναλυτικά για τα ώριμα τουριστικά προϊόντα της Αττικής.

Το booth της Περιφέρειας Αττικής στην Vakantiebeurs 2019 είχε μεγάλη επισκεψιμότητα και τις πέντε ημέρες της Έκθεσης. Συγκεκριμένα, εντυπωσιακό ήταν το ενδιαφέρον και η ζήτηση από τους Ολλανδούς που προγραμματίζουν την επόμενη επίσκεψή τους ζητώντας περισσότερες πληροφορίες όχι μόνο για την Αθήνα, αλλά και για ολόκληρη την Αττική. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι επισκέπτες του περιπτέρου και για τις δυνατότητες που προσφέρονται για θαλάσσιες διακοπές με σκάφη (sailing και yachting), στα νησιά του Σαρωνικού (islandhopping).

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη διεθνή τουριστική Έκθεση “Vakantiebeurs 2019”, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019, η Περιφέρεια Αττικής πραγματοποίησε θεματική εκδήλωση για τον οινοτουρισμό και τη γαστρονομία, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ, κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι οινικές τουριστικές διαδρομές και ο ιστορικός αμπελώνας της Αττικής. Στη γευστική δοκιμή που ακολούθησε, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν την περίφημη αττική ποικιλία “Σαββατιανό”, καθώς και γεύσεις της πλούσιας αττικής γαστρονομίας.

Πεποίθηση όλων είναι ότι η ιδιαίτερα επιτυχημένη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στην έκθεση θα ενισχύσει τις τουριστικές ροές από Ολλανδία προς ολόκληρη την Αττική αυτήν τη χρονιά.

Η εντεταλμένη περιφερειακή συμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής, κα Ελένη Δημοπούλου δήλωσε: “Εργαζόμαστε συστηματικά τον τελευταίο καιρό ώστε η σημαντική τουριστική αγορά των Κάτω χωρών να τονώσει την ζήτηση για την Αττική. Όσες ενέργειες έχουμε επιτυχώς υλοποιήσει στην Χάγη, στην Μπριζ, αλλά και τα πρόσφατα δημοσιεύματα από τους ολλανδούς τουριστικούς συντάκτες που φιλοξενήθηκαν στην Αττική, δείχνουν ότι το επόμενο διάστημα θα ευοδωθούν οι προσπάθειες μας”.

Θερμές ευχαριστίες της Περιφέρειας Αττικής στην προϊσταμένη του γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών, κα Ελένη Σκαρβέλη και τα στελέχη της Υπηρεσίας Εξωτερικού ΕΟΤ Ολλανδίας και τα στελέχη του ΕΟΤ για την άριστη συνεργασία με τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής και τη διοργάνωση της παρουσίας του ΕΟΤ στην “Vakantiebeurs 2019”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024