Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΟι συμβασιούχοι της ΟΑ – Υπηρεσίες στον “αέρα”
Ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνη

Οι συμβασιούχοι της ΟΑ – Υπηρεσίες στον “αέρα”

Ερώτηση προς τους κ.κ. υπουργούς Μεταφορών και Επικοινωνιών, Απασχόλησης και Οικονομίας και Οικονομικών απηύθυνε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Π. Λαφαζάνη, σχετική με τους συμβασιούχους της Ολυμπιακής Αεροπορίας. “Μεγάλος αριθμός […]

Ερώτηση προς τους κ.κ. υπουργούς Μεταφορών και Επικοινωνιών, Απασχόλησης και Οικονομίας και Οικονομικών απηύθυνε<...> ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Π. Λαφαζάνη, σχετική με τους συμβασιούχους της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

“Μεγάλος αριθμός εποχικών συμβασιούχων της ΟΑ-Υπηρεσίες (περίπου 2.000) έχουν απολυθεί από όλους τους περιφερειακούς σταθμούς της Ελλάδας, από τις 31/10/2008. Από τότε, μέχρι και σήμερα, δεν τους έχει καταβληθεί η άδεια και το επίδομα αδείας, ως ορίζεται από το Νόμο, πάραυτα, δηλαδή, με την απόλυσή τους.

Με δεδομένη την καθυστέρηση της καταβολής του πενιχρού, κατά τα άλλα, επιδόματος ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, οι απολυμένοι συμβασιούχοι αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές και κοινωνικές τους υποχρεώσεις, σε μια περίοδο μάλιστα, οικονομικής κρίσης, ακρίβειας και λιτότητας.

Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί
1. Ποιες πρωτοβουλίες προτίθενται να αναλάβουν ώστε να καταβληθούν άμεσα η άδεια και το επίδομα αδείας στους
απολυμένους συμβασιούχους της ΟΑ-Υπηρεσίες;“

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024