Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟικονομική ενίσχυση και στοχευμένη προβολή για την Κεφαλονιά
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Οικονομική ενίσχυση και στοχευμένη προβολή για την Κεφαλονιά

Την απόφαση της υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά, να καταβληθούν επιπλέον 40.000 ευρώ για τη διαφημιστική προβολή της Κεφαλονιάς, όπως και να γίνει ειδική και στοχευμένη προβολή του νησιού μέσω του ΕΟΤ στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, μέσω τηλεοπτικών σποτ και της τηλεοπτικής εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα», ανακοίνωσε η Γενική Γραμματέας του υπουργείου…

Την απόφαση της υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά, να καταβληθούν επιπλέον 40.000 ευρώ για τη διαφημιστική προβολή της Κεφαλονιάς, όπως και να γίνει ειδική και στοχευμένη προβολή του νησιού<...>μέσω του ΕΟΤ στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, μέσω τηλεοπτικών σποτ και της τηλεοπτικής εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα», ανακοίνωσε η Γενική Γραμματέας του υπουργείου, κ. Μαρία Γιαννίρη, συμμετέχοντας σε σύσκεψη, που πραγματοποίηθηκε την περασμένη Παρασκευή, στο πλαίσιο επίσκεψης κυβερνητικού κλιμακίου στο νησί για την αντιμετώπιση των καταστροφών από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Μάλιστα, στη νέα διαφημιστική καμπάνια του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης για το 2008 θα υπάρχει στοχευμένη διαφήμιση για την Κεφαλονιά. Ακόμη, ανακοινώθηκε ότι μέχρι τις 25 Αυγούστου 2007 θα είναι έτοιμη η προκήρυξη για το Διαγωνισμό της μαρίνας Κεφαλονιάς. Τέλος, όσοι από τους ξενοδόχους της Κεφαλονιάς επιθυμούν, μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης «Τουρισμός για Όλους».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις των εκπροσώπων τουριστικών φορέων, μέχρι σήμερα, δεν υπάρχουν ακυρώσεις τουριστών ούτε σημειώθηκαν αποχωρήσεις ξένων επισκεπτών από το νησί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024