Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΌλγα Κεφαλογιάννη: Τα 13 δισ. ευρώ έσοδα από τον τουρισμό είναι ένας υλοποιήσιμος στόχος
Τουριστική πολιτική

Όλγα Κεφαλογιάννη: Τα 13 δισ. ευρώ έσοδα από τον τουρισμό είναι ένας υλοποιήσιμος στόχος

Η κα Όλγα Κεφαλογιάννη επεσήμανε χθες ότι ο επόμενος μεγάλος στόχος είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, σε συνεργασία με όλους τους φορείς και υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση έδειξε έμπρακτα τη βούληση της, αναγνωρίζοντας τον ΣΕΤΕ ως κοινωνικό εταίρο.

Στη σημασία της συλλογικής δράσης και της ουσιαστικής συνεργασίας της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού με τους φορείς του τουριστικού κλάδου, για τα θετικά αποτελέσματα και τη σταθερή ανοδική πορεία του ελληνικού τουρισμού, που καταγράφεται την τελευταία διετία, αναφέρθηκε η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας χθες στο διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

“Ο τουρισμός θέλει συλλογική δράση και όραμα”, τόνισε η κα Κεφαλογιάννη, προσθέτοντας: “Αποδείξαμε στην πράξη ότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα” και επισημαίνοντας ότι “το Υπουργείο Τουρισμού βρίσκεται σε διαρκή και ουσιαστική συνεργασία με τον ΣΕΤΕ και όλους τους φορείς του ελληνικού τουρισμού”.

Η υπουργός Τουρισμού ανέφερε ότι με βάση τα αποτελέσματα επιβεβαιώνονται οι θετικές εκτιμήσεις για τη φετινή τουριστική χρονιά, αναφέροντας ότι, τα 20 εκατ. τουρίστες και τα 13 δισ. ευρώ έσοδα, όπως οι επαγγελματίες του κλάδου είχαν προβλέψει, δεν είναι μια ουτοπιστική προσέγγιση, αλλά ένας υλοποιήσιμος στόχος.

Η κα Κεφαλογιάννη επεσήμανε ότι ο επόμενος μεγάλος στόχος είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, σε συνεργασία με όλους τους φορείς και υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση έδειξε έμπρακτα τη βούληση της, αναγνωρίζοντας τον ΣΕΤΕ ως κοινωνικό εταίρο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024