Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟλοκληρώθηκαν οι ελληνικές τουριστικές ημερίδες σε Τόκιο – Σεούλ
«Ελλάδα- η Αληθινή Εμπειρία»

Ολοκληρώθηκαν οι ελληνικές τουριστικές ημερίδες σε Τόκιο – Σεούλ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Ημερίδες για τον ελληνικό τουρισμό, με τίτλο «Ελλάδα- η Αληθινή Εμπειρία», τις οποίες διοργάνωσε ο Ε.Ο.Τ. στο Τόκιο και τη Σεούλ, από τις 18 έως […]

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Ημερίδες για τον ελληνικό τουρισμό, με τίτλο «Ελλάδα- η Αληθινή Εμπειρία», τις οποίες διοργάνωσε ο Ε.Ο.Τ. στο Τόκιο και τη Σεούλ<...>, από τις 18 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2008.

Η προσέλευση των 410 στελεχών των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών γραφείων της Ιαπωνίας και της Νοτίου Κορέας αλλά και των γνωστότερων δημοσιογράφων του ιαπωνικού και κορεατικού τύπου, επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά, το δυναμικά αυξανόμενο τουριστικό ρεύμα στη χώρα μας από τις προαναφερθείσες ασιατικές αγορές, το οποίο αποτυπώθηκε στα στατιστικά στοιχεία, που καταγράφουν αύξηση άνω του 25%, κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας.

Στις ημερίδες πραγματοποίησαν ομιλίες Έλληνες εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ελληνικών εταιρειών, παρουσιάζοντας το πλούσιο και πολύμορφο ελληνικό τουριστικό προϊόν, με έμφαση στον πολιτισμό, στα ελληνικά νησιά και στη γαστρονομία, τα οποία κεντρίζουν το ενδιαφέρον των Ασιατών ταξιδιωτών.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, οι φίλοι της Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μουσικό ταξίδι-πρόσκληση προς τους Ιάπωνες και Κορεάτες φίλους για να επιστεφτούν την Ελλάδα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024