Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟλυμπιακή: Η Κυβέρνηση προχωράει μπροστά με λογική και ευαισθησία
Συνάντηση Καραμανλή-Χατζηδάκη

Ολυμπιακή: Η Κυβέρνηση προχωράει μπροστά με λογική και ευαισθησία

“Η Ολυμπιακή είναι η μόνη εξ ολοκλήρου κρατική αεροπορική εταιρία στην Ευρωπαϊκή Ενωση, η μόνη που έχει τόσα μεγάλα προβλήματα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η πιο ζημιογόνα αεροπορική εταιρία σΆ όλη την Ευρώπη, ανάλογα με το μέγεθός της…

“Η Ολυμπιακή είναι η μόνη εξ ολοκλήρου κρατική αεροπορική εταιρία στην Ευρωπαϊκή Ενωση, η μόνη που έχει τόσα μεγάλα προβλήματα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η πιο ζημιογόνα αεροπορική εταιρία σΆ όλη την Ευρώπη, ανάλογα<...>με το μέγεθός της. Επομένως, η Κυβέρνηση δεν μπορούσε να παραμείνει αδρανής”. Ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, μετά τη χτεσινή συνεργασία του με τον Πρωθυπουργό.

Και συμπλήρωσε: “Προχωρούμε μπροστά, επιτελώντας το πατριωτικό μας καθήκον και λύνοντας ένα πρόβλημα, το οποίο ταλανίζει το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας, την οικονομία και την κοινωνία για 30 χρόνια. Και, ταυτόχρονα, δίνουμε μια λύση, η οποία είναι κοινωνικά δίκαιη. Οχι μόνο γιατί καλύπτουμε – και καλύπτουμε απολύτως – τους εργαζόμενους, αλλά και γιατί θα σταματήσουν οι φορολογούμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα ακόμα περισσότερο, να πληρώνουν για ένα “βαρέλι χωρίς πάτο”.

Λοιπόν, η Κυβέρνηση, πρέπει να ξέρετε, είναι αποφασισμένη να προχωρήσει μπροστά με λογική και ευαισθησία. Λογική για τους φορολογούμενους και ευαισθησία για τους εργαζόμενους για τους οποίους τώρα πια που δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία, γίνεται κατανοητό ότι υπάρχει ένα απόλυτο και ανθρώπινο δίχτυ προστασίας για όλους. Ο εργαζόμενος στην Ολυμπιακή δεν είναι πια παραπληροφορημένος. Γνωρίζει την πραγματικότητα και ξέρει ότι η Κυβέρνηση του συμπεριφέρεται ανθρώπινα και χωρίς να τσιγκουνευτεί.

Προχωρούμε λοιπόν μπροστά, σ΄ αυτή τη διαρθρωτική μεταρρύθμιση για μια νέα Ολυμπιακή, που θα έχει το όνομα και το σήμα της σημερινής, χωρίς οι φορολογούμενοι να χρειαστεί να βάζουν άλλο το χέρι στην τσέπη και με απόλυτη κάλυψη για τους εργαζόμενους”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024