Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΠαρασκευάς: Τα μικρά νησιά παραμένουν εκτός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ

Παρασκευάς: Τα μικρά νησιά παραμένουν εκτός ακτοπλοϊκών συνδέσεων

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΟΤΑ του Νομού Δωδεκανήσων αναφέρθη μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Παρασκευάς Ιωάννης κατά τη χθεσινή (19 Μαΐου 2007) Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, όπου ήταν Εισηγητής…

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΟΤΑ του Νομού Δωδεκανήσων αναφέρθη μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Παρασκευάς Ιωάννης κατά τη χθεσινή (19 Μαΐου 2007) Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, όπου ήταν<...> Εισηγητής στο Σχέδιο Νόμου για την Κύρωση του «Κώδικα Κατάστασης Κοινοτικών και Δημοτικών Υπαλλήλων»

Συγκεκριμένα ο κ. Παρασκευάς είπε: «Σήμερα παραδείγματος χάρη ο δήμος της Σύμης και αύριο ο δήμος της Χάλκης παραδίδει τα κλειδιά του δήμου στον κ. Κεφαλογιάννη γιατί; Γιατί δεν έχει δρομολογηθεί εδώ και ενάμισι χρόνο ένα καράβι που να συνδέει τον Πειραιά με τη Σύμη. Και αν είδατε μια τελευταία μελέτη που έγινε από το Ινστιτούτο Αυτοδιοίκησης, κύριε Υπουργέ, θα δείτε –θα κάνω μία αναφορά για το νομό μου- ότι η απόσταση των νησιών από τον Πειραιά έχει μεγαλώσει από 25%, 40%, 50% μέχρι και 80%, εάν γίνει μία αναλογιστική μελέτη του χρόνου ο οποίος απαιτείται για να φθάσει κάποιος από τον Πειραιά σε κάποιο νησί».

«Αυτή είναι η πολιτική σας, αγαπητοί συνάδελφοι της Νέας Δημοκρατίας. Τα μικρά νησιά τα έχετε διαγράψει από τον χάρτη της Ελλάδας και οι αρμόδιοι Υπουργοί Εμπορικής Ναυτιλίας και Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής ‘περί άλλων τυρβάζουν’», τόνισε ο κ. Παρασκευάς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024