Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαράσταση διαμαρτυρίας από τους εργαζόμενους στο ΕΟΤ
ΕΟΤ

Παράσταση διαμαρτυρίας από τους εργαζόμενους στο ΕΟΤ

Οι εργαζόμενοι στον ΕΟΤ πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι παράσταση διαμαρτυρίας στο Μουσείο της Ακρόπολης, κατά την παρουσίαση του σχεδιασμού και των επικοινωνιακών δράσεων του Υπουργείου Τουρισμού για το 2013.

Με παράσταση διαμαρτυρίας κατά την παρουσίαση του σχεδιασμού και των επικοινωνιακών δράσεων του Υπουργείου Τουρισμού για το 2013, οι εργαζόμενοι στον ΕΟΤ δήλωσαν την αντίθεσή τους για τη μεταφορά του συνόλου των εκτελεστικών του αρμοδιοτήτων του Οργανισμού στο Υπουργείο Τουρισμού.

Σε σχετική ανακοίνωσή τους τονίζουν: “Μετά την προφορική ανακοίνωση στις 22 Φεβρουαρίου από τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού στους εκπροσώπους των εργαζομένων του ΕΟΤ, της ‘κυβερνητικής απόφασης’ για την κατάτμηση και συρρίκνωση του ΕΟΤ, με τη μεταφορά του συνόλου των εκτελεστικών του αρμοδιοτήτων του στο Υπουργείο Τουρισμού -εκτός της Διαφήμισης και Προβολής και των Υπηρεσιών Εξωτερικού- ουσιαστικά ο Οργανισμός οδηγείται στη διάλυση μετά από 60 χρόνια αδιάλειπτης και εποικοδομητικής παρουσίας στο τουριστικό γίγνεσθαι της χώρας.

Οι εργαζόμενοι στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους σε αυτήν τη διαδικασία και καταγγέλουν μεθοδεύσεις που οδηγούν στη συρρίκνωση και κατάργηση των δομών του Οργανισμού και σε απολύσεις.

Η πορεία του Οργανισμού με το εξειδεικευμένο του προσωπικό έχουν αποτελέσει το βασικό μοχλό ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος της χώρας και η πραγματοποίηση τέτοιων μεθοδεύσεων μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν στην τουριστική αγορά”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024