Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού της Αγροτικής Εστίας
Για τους δικαιούχους του ΟΓΑ (χήρες και ορφανά)

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού της Αγροτικής Εστίας

Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων, λόγω καθυστέρησης αποστολής ενημερωτικών επιστολών στην κατηγορία δικαιούχων, που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου ασφαλισμένου του ΟΓΑ, χήρες και ορφανά, προκειμένου να συμμετάσχουν στα Προγράμματα του…

Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων, λόγω καθυστέρησης αποστολής ενημερωτικών επιστολών στην κατηγορία δικαιούχων, που λαμβάνουν<...> σύνταξη λόγω θανάτου ασφαλισμένου του ΟΓΑ, χήρες και ορφανά, προκειμένου να συμμετάσχουν στα Προγράμματα του Κοινωνικού Τουρισμού της Αγροτικής Εστίας για το έτος 2009, παρατείνει την προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής αποκλειστικά και μόνο για τους δικαιούχους της εν λόγω κατηγορίας μέχρι και την Παρασκευή 15 Μαΐου 2009.

Υπενθυμίζεται ότι οι 7.500 εν λόγω δικαιούχοι των προγραμμάτων (χήρες και ορφανά, που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου ασφαλισμένου του ΟΓΑ) για να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα Κ.Ε.Π. όλης της χώρας πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους την επιστολή του ΟΓΑ, την Αστυνομική Ταυτότητα, καθώς και τα Βιβλιάρια Υγείας ΟΓΑ θεωρημένα για το έτος 2009. Από το ίδιο Κ.Ε.Π. ο δικαιούχος θα πληροφορηθεί σε ποιο πρόγραμμα θα συμμετάσχει και θα παραλάβει τα σχετικά Δελτία συμμετοχής του.

1. Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού: 8ήμερες δωρεάν διακοπές (7 διανυκτερεύσεις) σε επιλεγμένα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας, που έχουν συμβληθεί με τον ΟΓΑ.
2. Πρόγραμμα Εκδρομών: 4ήμερες οργανωμένες εκδρομές (3 διανυκτερεύσεις) σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, που θα διοργανώνονται από συμβεβλημένα από τον ΟΓΑ Τουριστικά Γραφεία.
3. Κρουαζιέρες: 4/ήμερων κρουαζιέρων, με προορισμό τα νησιά του Αιγαίου. Περιλαμβάνει τρεις (3) διανυκτερεύσεις και πλήρη διατροφή (εντός του πλοίου).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024