Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΠαρουσιάσεις λευκαδίτικων προϊόντων στο ρουμανικό κοινό κατά την ΤΤR ROMEXPO 2015
Εκθέσεις

Παρουσιάσεις λευκαδίτικων προϊόντων στο ρουμανικό κοινό κατά την ΤΤR ROMEXPO 2015

Στο περίπτερο της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας έγινε παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας με έντυπο υλικό, σε συνδυασμό με την προβολή παραδοσιακών λευκαδίτικων προϊόντων και των παραγωγών της.

H Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας συμμετείχε με επιτυχία, στη διεθνή έκθεση τουρισμού ΤΤR ROMEXPO 2015 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, που έλαβε χώρα από 12 έως και 15 Μαρτίου 2015.

Η TTR ROMEXPO θεωρείται η μεγαλύτερη έκθεση της Ρουμανίας στον κλάδο του τουρισμού. Η έκθεση αυτή παρουσίασε σημαντικό  ενδιαφέρον συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό τουριστικών επιχειρήσεων από τη Ρουμανία και από όλο τον κόσμο. Οι δύο πρώτες ημέρες ήταν αφιερωμένες στους επαγγελματίες του χώρου και οι δύο τελευταίες στο ευρύ κοινό.

Στο περίπτερο της Ένωσης έγινε παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας με έντυπο υλικό, σε συνδυασμό με την προβολή παραδοσιακών λευκαδίτικων προϊόντων και των παραγωγών της.

Το Σάββατο, καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, έγιναν διαδοχικές παρουσιάσεις των προϊόντων στο ρουμανικό κοινό. Το λάδι, το σαλάμι, τα κρασιά  και το ούζο είχαν την μεγαλύτερη ανταπόκριση. Τα λαδοκούλουρα, τα παστέλια και τα μαντολάτα ενθουσίασαν όλους όσους επισκέπτες τα δοκίμασαν.

“Για την τρέχουσα σεζόν είμαστε αισιόδοξοι ότι το τουριστικό ρεύμα από την Ρουμανία θα είναι σημαντικά αυξημένο”, αναφέρουν τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024